Pokazde ked sa s priatelkou milujeme, tak na druhy den ma zapal mocovych ciest. Uz sme s tym boli u gynekologa a skonstatoval, ze priatelka je zdrava a z vyteru nic nenasli.
Neviete nam niekto poradit, co by pomohlo? Priatelka je uz zufala a samozrejme, ze uz ani nechce sex, ked su potom take problemy.
Zapal mocovych ciest
dvojbotka, tych brusnic treba vela, nielen nejake tabletky. napr 3x2 lyzice brusnicoveho lekvaru alebo kompotu.
od vecera ma pali pri moceni a aj som pri tom lahko krvacala. okrem toho mam stale nutkanie ist na wc. myslite ze je to zapal mocoveho mechura? chystam sa ist zajtra k lekarke ale neviem ku ktorej, poradte mi! obvodny? urolog? gynekolog? neviem aky to ma povod pretoze tych by mohlo byt viac.. mala som v poslednych dnoch vela intenzivneho sexu a stala som casto na studenych kachlickach bez ponoziek (co normalne nikdy nerobim).. PORADTE MI, citim sa hrozne :(
ahoj lea...tak dnes som bola u obvodneho a rovno som si od neho vypytala antibiotika.napisal mi zinnat a povedal ze tie su na to dost ucinne,este som si kupila cajik a teta mi z lekarne dala aj take tabletky ktore obsahuju vytazok z brusnic tak dufam ze takato bomba uz bude stacit :)
som hiv pozitivny mam ajc
no ja si myslim,ze ako prvej by si mala ist ku gynekologicke,ved ti nemoze nic spravit ked mas kramy,akurat sa ta bude povypytovat...a predpise ti nejake lieky-mozno antibiotika alebo tiez nejake masticky.mysli na priatela,isto ti chce len dobre,aj pre vas oboch,tak sa tam vyber co najskor,aby sa ti nespravilo nic horsie a aby si to potom neskor nelutovala.potom daj vediet,ze co ako dopadlo.oki.maj sa adrzim palce.skore vyliecenie......
nie nie nemam nijaku krv v moci...a ku akej doktorke mam ist ako k prvej?
no a nemavas nic take ako krv v moci alebo podobne???mne sa to stalo minuly tyzdem a bojim sa ze sa to vrati...no,styk som odvtedy mala,ale dufam ze som tym chybu nespravila........
no aj ja pijem len ten cajik.tak pockaj,kym ti prejdu kramy a potom sa vyber jednoznacne k lekarke.samo to neprejde...a musis si davat pozor,a ziaden sex!!!!!!!!
hehe to som stale ja len som sa uz konecne zaregistrovala,mi to blblo :)