Pokazde ked sa s priatelkou milujeme, tak na druhy den ma zapal mocovych ciest. Uz sme s tym boli u gynekologa a skonstatoval, ze priatelka je zdrava a z vyteru nic nenasli.
Neviete nam niekto poradit, co by pomohlo? Priatelka je uz zufala a samozrejme, ze uz ani nechce sex, ked su potom take problemy.
Zapal mocovych ciest
tak, po pol roku, ked sa mi darilo nedostat tu hnusnu E coli, tak ju mam znovu... 10 dni Nolicin a potom si budem davat obzvlast pozor! Pritom som vsetky rady dodrziavala, ale zabudla som si pred spanim vziat C vitamin a rano som uz mala nanic moc
asi si citlivejsia znie to divne ale partner sa musi poriadne umyt ruky alebo penis a nie mydlom alebo niecim parfemovanym dobry je sedaci kupel v teplej vode a borievkovej alebo cedrovej silici tie silice su fakt dobre na vsetko
cesnak radsej nebudem skusat :)
ano,samozrejme,aj u mužov.ta soda vlastne vyplavi a zniči všetky plesne a infekcie v tele.a čajik je močopudny a zaroven čisti,takže to skorej vicikaš.a ak nieje bicarbona,tak na špic ližičky je dobry aj prašok do pečiva.
a funguje to aj u muzov?, myslim ten caj alebo ta soda?
možno sa vam to bude zdat ako sprostost,ale je nato dobre ak sa pije soda bicarbona rozpustena vo vode,taktiež sedacie kupele v takejto vode a este je dobry nato cesnak.dufam,že ma tu nikto nevysmeje,poradila mi to raz jedna bilinkarka a mne to naozaj pomohlo aj na zapal mechura aj pošvy a vaječnikov,teda celeho spodku.normalne ošupat stručok cesnaku,prevliect cez neho hrubšiu nit,urobit vlastne akoby tampon a na noc vložit do pošvy,nie moc hlboko,skratka tak ako pri použiti tampona.ale pred tym poriadne uviazat tu nit!!!!!!!!!takto to zopakovat aj viac noci,alebo po sexe.všetky bakterie,infekcie a zapali by mali ustupit.tiež som tomu sprvu naverila,ale nakoniec som to skusila a fakt mi to pomohlo.a ešte je dobre pit aj prasličkovy čajik.
malo lubrikacneho gelu a kondomy so spermicidmi su podla statistik tiez vraj rizikom nakazy.
pravidelne pitie urolog.caju a niektre obsajhuju aj bylinky, ktore sa nesmu dlhodobo-hrozi poskodenie oblic.parenchymu-ihlica trnista/ a ani dlhodobe uzivanie az tak vysokych tavok vit.c /moze sposobit oxalatove oblickove kamene/sa nesmie!!!poradte sa v lekarni, su pripravky na prirodezene okyslenie mocu.
z vyteru???tomu nerozumiem, tak sa asi zapal moc.ciest nezisti, skor z mocu na mikrobilologiu.doporucovala by som zvysenu hygieny/aj vas, hlavne v okoli pohlavia/aj ochlpenie/, prezervativ je samozrejmost ak su taketo problemy,a pred stykom vyprazdnit moc.mechur a aj po styku/priatelka/.a priatelke poradit, aby vela pila, zdravy moc precistuje mocove cesty, a odplavuje bakterie/ktore tam ziju tak ci tak/okrem toho, ma kyslejsie pH, tak posbi prirozdene antimikrob.ak clovek vela nepije , tak ani nemoci, neprecistuju sa moc.cesty, vysychaju a lahsie sa zachytavaju bakterie, a pri znizenej imunite sa prejavi zapal. aj brusnicovova stava alebo kapsulky/poradte sa v lekarni/ su dobre.
Ako sa prejavuje zápal obličiek?
Ď.