koren, pod sem

moniqa87

koren, ja by som asi tiez raz rada skusila aj druhu vysku, no neviem kedy sa k tomu dostanem a ci vobec, ale laka ma psychologia a trocha aj biologia a chemia, takze mozno raz nieco take studovat pojdem a tiez len pre svoje potesenie

barbinka

rodrigez: no ja pijem tak dvakrát do roka. silvester a narodky (tie mám presne o týždeň), takže ma to čaká. haaa.
no na F1 som ešte nebola, ale rada by som znova dostala lístky, keď tu bude niekedy F1.

koren

studoval som specialne inzinierstvo- bezpecnostny manazment, asi ti to vela nehovori..:-) letectvo som vzdy chcel,ale nechcel som ist denne a teraz by som to chcel robit pre potesenie, lebo moja firma uz pomaly zacina pracovat aj sama a ja sa tiez chcem zacat trochu venovat sebe a hladat stastie, mozno..:-)

rodrigez

Moniqua ty studujes matematiku? Aj sem tam doucujes? Mam jedneho znameho, co potrebuje par hodin matematiky. Hlavne derivacie, integraly a taky ten mix, co sa ziada na prijimackach na VS. On uz tam je prijaty, ale potrebuje tu matiku, lebo z toho ani nezatal.