ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
koren ty si z BA?
koren, ja by som asi tiez raz rada skusila aj druhu vysku, no neviem kedy sa k tomu dostanem a ci vobec, ale laka ma psychologia a trocha aj biologia a chemia, takze mozno raz nieco take studovat pojdem a tiez len pre svoje potesenie
rodrigez: no ja pijem tak dvakrát do roka. silvester a narodky (tie mám presne o týždeň), takže ma to čaká. haaa.
no na F1 som ešte nebola, ale rada by som znova dostala lístky, keď tu bude niekedy F1.
ja som matiku vzdy nejako preskakal, ale na olympiadu by ma nikto nedostal..:-D
rodrigez, podla toho kde byva, kludne by som doucila, len teda najlepsie tt alebo pn
studoval som specialne inzinierstvo- bezpecnostny manazment, asi ti to vela nehovori..:-) letectvo som vzdy chcel,ale nechcel som ist denne a teraz by som to chcel robit pre potesenie, lebo moja firma uz pomaly zacina pracovat aj sama a ja sa tiez chcem zacat trochu venovat sebe a hladat stastie, mozno..:-)
no super to gratulujem, a zasa nieco spolocne :-)
monika aj ja mám matiku rada. mala som z nej najlepšiu známku na štátnici z nášho odboru.
nie byvam na dedine pri tt