koren, pod sem

rodrigez

aaa ja ze sa bavime o superbikoch stale:) som to dilino. Jasne, tak ten datum sedi som si to este pre istotu kontroloval. Uz ma islo porazit, lebo som mal na superbike 2 VIP listky od jedneho obchodneho partnera, len som ich odmietol kvoli dovolenke. Ak by som teraz zistil ze som si zle pozrel datum, tak by ma porazilo. fuuu.
No moto GP je super tiez, ale ak sa ti niekedy podari vidiet F1 nazivo, tak to je peklo. Som si to nevedel predstavit, ale ked som bol raz v Budapesti, bolo to nenormalne. V Tv to nestoji za nic, ale nazivo je to parada. Ale v podstate velmi podobne moto GP. Takze zahorie a chatecka? Parada, to caka mna az zajtra. Dnes to bude asi ten drazdacek a langose s pivom:) Ty pivo nepijes? No to vacsina z neznejsieho pohlavia, aj ked najdu sa aj vynimky. Ber to tak ze nikto nie je dokonaly:))

moniqa87

vidis, ja mam matiku rada, ale uvedomujem si, ze som jedna z mala...
letectvo... hmmmm.... to je velmi zaujimave... aku vysku si vystudoval?

koren

anglictina je krasna a matematiku obdivujem, to som nikdy nemal moc rad..:-)ja by som si chcel sparvit este jednu vysku, ked budem velky.:-))) len tak pre seba, ked budem mat cas- letectvo..

moniqa87

koren to by som povedala aj ja, aj ked to asi je tym ze na strednej sme vsetci este taki moc pojaseny a vlastne len dosmievame a na vyske sa uz stretame ako dospeli ludia, aj ja som stretla uzasny kolektiv a som rada, lebo vidim, ze v inych oboroch su aj nezhody a moc si nevychadzaju, takze som mala asi stastie

koren

barbinka, s tym (ne)rozvinutym cestovnym ruchom musim suhlasit aj ja po roku, nie su este asi zvyknuti.. to pride. mal som skor na mysli krajinu, ta je tam uplne uzasna, mily ludia a krasne more (niekde):-), niekde velmi spinave..:-D a lacno tam je stale, to bolo na tej dovolenke tiez super, ziadne obmedzovanie..parada.:-)

monicka, na vyske, aj ked som studoval externe sme mali vazne uzasny kolektiv ludi, co sa tak casto nestretne, ludia rozumni, so srdcom na pravom mieste. povedal by som, ze vyska mi zo vztahoveho hladiska dala ovela viac ako stradna..