ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
monika (a vsetci, ktori si to budu chciet precitat..)
ked som dnes prisiel do prazdneho bytu, v ktorom ma cakal len psik, dolahla na mna nesmierna samota, tak som si pustil hudbu, zapol pocitac a rozhodol sa podelit o svoj pribeh..
s mojou pani sme sa zoznamili uplne beznym, nezaujimavym sposobom, pri jednom nudnom nakupovani v supermarkete. znudeny som bludil pomedzi regale a zrazu, poznate to, bleak z jasneho neba- predo mnou nadherna zena..:-) chvilu som na nu kukal ako blazon, potom som narazil do regala a ona sa usmiala a zmizla. chvilu som este bludil ako v tranze a potom som ju pri pokladni uvidel zas, vtedy som ju uz ale nechcel nechat odist a oslovil ju.. slovo dalo slovo, potom dalo aj telefonne cislo a ako to uz byva, bla, bla, bla...:-) obdobie, ktore sme spolu prezili bolo najkrajsie v mojom zivote, poziadal som ju o ruku a ona suhlasila. vzali sme sa v skotsku a coskoro sme zistili, ze cakame babatko. vsetko vyzera tak neuveritelne a ked si to spatne citam az gycovo a americky, ale to sa malo zmenit.. moja najdrahsia zomrela tri mesiace po svadbe v aute, ktore soferoval moj svokor, na ceste z viedne, kde boli navstivit nevlastnu sestru mojej zienky.. tazka havaria, svokor to zazrakom prezil, aj ked doterz nehybe s rukou a moja pani a nase babatko na mieste zomreli.:-(
odvtedy preslo uz par rokov a ja sa stale budim zo sna spoteny s nocnymi morami, v ktorych placu deti..
ak sa niekto bude chciet vyjadrit, pripadne poradit nieco na bolavu dusu, budem len rad, pripadne si velmi rad precitam iny zivotny pribeh, stastny, ci nestastny..
piatok som prezila celkom pekne a vlastne cely den takym vacsim mensim upratovanim a vecer som uz len stastna zapadla do postele a dnesok? dnesok bol tiez ok, len to pocasie je take smutne a co vy ostatni? ako sa mate? ako travite vikend? dufam, ze sa tu coskoro stretneme online
Zdravicko:-) burka bola aj u nas, akurat som sa zberal von, ked to vypuklo, tak som rozmyslal, ci si to aj nerozmyslim.. ako ste prezili piatok?
no caute, ste tu dnes niekto?
to nam bola v noci ale strasna burka.... bolo to aj u vas take?
teraz som sa na chvilu prihlasil, ale vecer uz tu nebudem, idem sa trosku zresetovat na pivko s kamaratom a so sestrou..:-)myslim, ze barbinka sa pytala, ci som z BA, nie som.. a ambiciozny asi som, vela som pracoval odkedy sa mi stala tragedia, takze som mozno trochu dalej, ako by som bol, ale povedat, ze vsetko zle je na nieco dobre asi nie je na mieste..co uz.. krasny vecer vam prajem.:-)
no ambiciozna som, ci mi vsetko vyjde tak ako si v zivote opredstavujem neviem... kazdopadne sa o to posnazim
Aha, len tak sa pytam, lebo na mna s korenom posobite ako velmi ambiciozni a uspesni ludia...tak preto.
nemala si ako, ani som to nenapisala, studujem denne
monika ak sa smiem spytat ty studujes denne alebo externe??nejak som to v tvojich prispevkoch nepostrehla.