ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
dufam, ze dorazi aj do ziliny, lebo za chvilu uz to ani sranda nebude:-D
ja som bola zatial len v chorvatsku a taliansku, takze nie
a ked uz sa bavite o tej dovolenke, sa trochu pridam, bol som tento rok v ciernej hore a poviem vam, je tam uzasne. bol tam niekto z vas?
u nas sprchlo pred chvilkou asi sa ta burka zenie od bratislavy dalej na vychod.... az prejde celym slovenskom, dockas sa
ja dnes planujem asi po dlhej dobe zresetovat hlavu, pride kamarat, ktoreho som uz dlho nevidel a sestra sa ma pokusa vytiahnut dokina, tak tiez dufam dnesok konecne bude fajnovy. dnes ma uz sice hned rano vytocil jeden clovek a aj sprchnut by mohlo, ale aj tak dobre, ako je..:-)
vies co, mama chcela aby sme aspon my dve sli k moru, ale nemam na to peniaze a nechcem si minut aj to malo co mam, tak som si vybrala radsej brigadu.... no hej, len na vyske sa tesim...
monika ja som sa tiež tešila vždy po lete do školy, ale len na výške. ja som ich mávala celkom dlhé 3 a pol mesiaca. som inak myslela, že aj k moru ešte pôjdeš.
ludia a ku mne dnes pride milovany bratrancek na navstevu a zajtra jeho tehotna zenicka, tiez moja milovana, takze budem mat pekny vikend
sorrac, tichy ocean, nie ticha ocean
samozrejme, ked sa ticha ocean ukludni bude to lepsie