ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
rodrigez: tak pivko nepijem a langoš je pre mňa mastný a nezdravý. takže tam ja nechodievam. aj keď minulý rok som tam bola na kofolke.
no a moto GP malo byť 15-17.8., len dnes ideme len na chate na záhorie a až zajtra pôjdeme do brna z chaty, tak sa teším, lebo asi pred mesiacom bola zase veľká cena superbike Brno a tiež som bola a strašne sa mi to páčilo. bolo to super.
ja ani od nasich nepytam, ani ked som bola v chorvatsku som nepytala, ja to mam len trocha zlozitejsie s tou brigadou pretoze musim dochadzat a uz len tym dost zabijam cas, preto si cez rok tak moc netrufam, mozno len z casu na cas
no monika ja som brigádovala počas celého štúdia na VŠ. každé leto som tak bola pri mori. a od našich som nič nepýtala.
koren to verim, lebo teraz ako som na vyske, je to uplne super, super ludia, obor ktory milujem... proste som tam stastna
koren ja som bola minulý rok, mne sa aj páčilo, aj nie. neviem ako teraz, ale pred rokom tam nebol ešte tak rozvinutý ten cestovný ruch. som mala pocit, že to tam len začína. bolo tam ale veľmi lacno. bola som na 17 dní aj s cestou všetko so všetkým 10.000,-Sk. to sme boli ale na slepo.
dovolenka je uzasna vec, ale coraz viac sa mi zda, ze posledne roky mam na nu menej a menej casu.. niekedy strasne tuzim vratit sa na vysku a tesit sa ako vy..:-)
ano a rozmyslam, ze sem tam by som si mohla privyrobit aj pocas skoly, lebo nechcem zasa len s par korunami cakad kedy mame preskoci a zasa odo mna bude za nieco pytat peniaze
aha, tak jasné. chceš si aj niečo odložiť, nech máš aj počas školy korunky.