ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
monika mne vadí aj to ako po sebe kričia (resp. hlasno rozprávajú) a proste sú to takí plážoví playboyi a ja mm voči takým odpor.
koren: karkula to dobre napísala. a je mi bezradnej aj ľúto, ale komu nie je rady, tomu nie je ani pomoci.
v taliansku som bol pred par rokmi na dovolenke, mne sa tam celkom pacilo, taliani su ohnivi.. niekedy by som strasne rad len tak vypadol niekam uplne prec bez nicoho a zil tam.. ale taliansko by to asi nebolo:-):-)
nezalozili sme tuto temu sice na to, aby sme milu bezradnu ohovarali, ale neda mi to nenapisat.. normalne, ked si to citam, svrbia ma prsty..:-) katastrofa, karkula sa mi rata.:-)
hmmm, ta natura, co ti na nich konkretne vadi, ja som u nich bola, ziju v nemecku, bola som tam na tyzden, to som ti vravela a jeho natura mi vobec nevadila, lepsie povedane pacila sa mi viac ako natura nasich chlapov...
mňa láka moskva
monika tak tomu ver, že telenovela. len mne je už ona na smiech, aj keď jej neprajem nič zlé. to dievča nie je v poriadku.
k tomu taliansku, ja ho zasa nemusím, nejako mi vadí nátura talianov. zatiaľ som bola síce len v miláne v taliansku, ale neoslovilo ma to tam.
no to mas toho dost.... ako tak sledujem tu temu bezradnej, tam je to uz ako telenovela...
mna to taliansko zaujalo, lebo sesternicin muz je zo sicilie a tak mam akosi blizsi vztah k tomu taliansku
monicka, vitaj.:-) v taliansku som bol pracovne a na uplne strasnu otocku, takze absolutne nie..:-( akurat niekolko nemalo hodin v aute so strasne ukecanou asistentkou a kolegom, co stale vracia..:-D takze teraz celkom nevyspaty a to je este len utorok..uf..
koren, mozeme si tu zrovna tak navzajim skladat pokolony...
bol si v taliansku? aj si si to trocha uzil?