koren, pod sem

barbinka

ahoj koren, ja ťa tiež obdivujem, že si sa dokázal vysporiadať ako to s tým životným osudom, ktorý sa ti prihodil.

koren

dobre ranko, dievcence.:-) vcera som sa tu ani neukazal, bol som sluzobne v taliansku, sialeny den.. dufam, ze dnesok a cely tyzden uz bude pokojnejsi. cital som si vase prispevky, barbinka, monika a poviem vam, ze vas obe, tak ako vsetkych ludi, ktorych stretli taketo tragedie a dokazali sa s nimy aspon ako tak vysporiadat, velmi obdivujem..ludia v zivote prichadzaju a odchadzaju a my to zial nemozme nijako ovplyvnit ako to, ze raz im odideme aj my. ale vraj sme dost silni, aby sme dokazali zivot uniest, tak treba verit..:-)

kukol som este vasu vecernu debatu a poviem vam, ze vam ozaj nezavidim tu pracu s ludmi, hlavne pokial clovek nie je v nejakej vyssej, pripadne veducej pozicii je to dost o drzku. ja s ludmi pracujem, nastastie na tej druhej strane, ale je velmi tazke, byt voci nim spravodlivy a tolerantni. niekedy by som bol najradsej hluchy a slepy...:-) prajem krasny den:-)

barbinka

no monika v tom tescu to ti teda nezávidím. ja tesco neznášam, radšej chodím do carrefouru. mne nevadila až tak tá práca s ľuďmi a to som tam brigádovala 6 rokov. mne to aspoň rýchlo ubehlo. aj keď, keď prídu za 12 hodín tvojej služby dvaja blbci, tak ti to dokáže pokaziť náladu.
no a mne doprala práčka, tak ja padám spať, lebo ráno vstávam do práce. tak dobrú nocku ti prajem. zajtra tu som.ahoooj

moniqa87

renata., dakujem, ze ma chapes, niekedy je praca s ludmi horsia ako manualna, halvne v takych pracach kde su ti ti ludi akosi nadriadeni... ako v obchodoch

renata.

nie dakujem, ja len, že ťa chapem, že ti niekedy práca s ľuďmi lezie na nervy, lebo ja pracujem v obchodnom centre ako ekonómka, ale s ľuďmi prichádzam do styku. A niekedy potrebujem vypadnúť a byť aspon 1 deň sama, čo moja rodina nechápe a stále ma niekam ťahajú a tvrdia, že som samotár. Ale ja nie som, len i potrebujem oddýchnuť od ľudí. A vo firme mae tiež brigádnikov, ale fakt ich ľutujem, lebo im to dosť dávajú pocítíť a v obchode musia makať ako šróby. Tak len toľko, ahoj a ešte raz dík.

moniqa87

renata ., ano pomaha a velmi, ked som ho zacala pit doslova z jedneho dna na druhy nastali zmeny... tak teraz som stalym navstevnikom cajovne, sladim ho.... este nieco by si rada vedela?

moniqa87

no to je pravda, ja som robila minule leto v tescu na pokladnou.... hruuuza, uz nikdy viac, preto som to asi aj cz skolsky rok nechala tak lebo niektori ludia boli fakt hnusni a tak teraz ked nebudem prichadzat do kontaktu s ludmi co s mojou pracou nic nemaju tak to bude snad lepsie a menej stresujuce a mozno tam sem tam behnem aj cez rok, ved mala by som mat jeden den volna ako vzdy... dufam teda

renata .

sorry, že sa medzi vas miešam,ja len, monika, zelený čaj ti pomaha na pleť?
a kolko ho denne vypiješ? a sladíš ho?
tak mi len odpovedz a už vam ten pokec nebudem kaziť. Ahojte