ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
ahoj koren, ja ťa tiež obdivujem, že si sa dokázal vysporiadať ako to s tým životným osudom, ktorý sa ti prihodil.
dobre ranko, dievcence.:-) vcera som sa tu ani neukazal, bol som sluzobne v taliansku, sialeny den.. dufam, ze dnesok a cely tyzden uz bude pokojnejsi. cital som si vase prispevky, barbinka, monika a poviem vam, ze vas obe, tak ako vsetkych ludi, ktorych stretli taketo tragedie a dokazali sa s nimy aspon ako tak vysporiadat, velmi obdivujem..ludia v zivote prichadzaju a odchadzaju a my to zial nemozme nijako ovplyvnit ako to, ze raz im odideme aj my. ale vraj sme dost silni, aby sme dokazali zivot uniest, tak treba verit..:-)
kukol som este vasu vecernu debatu a poviem vam, ze vam ozaj nezavidim tu pracu s ludmi, hlavne pokial clovek nie je v nejakej vyssej, pripadne veducej pozicii je to dost o drzku. ja s ludmi pracujem, nastastie na tej druhej strane, ale je velmi tazke, byt voci nim spravodlivy a tolerantni. niekedy by som bol najradsej hluchy a slepy...:-) prajem krasny den:-)
dobru noc barbi... sladke snicky
no monika v tom tescu to ti teda nezávidím. ja tesco neznášam, radšej chodím do carrefouru. mne nevadila až tak tá práca s ľuďmi a to som tam brigádovala 6 rokov. mne to aspoň rýchlo ubehlo. aj keď, keď prídu za 12 hodín tvojej služby dvaja blbci, tak ti to dokáže pokaziť náladu.
no a mne doprala práčka, tak ja padám spať, lebo ráno vstávam do práce. tak dobrú nocku ti prajem. zajtra tu som.ahoooj
renata., dakujem, ze ma chapes, niekedy je praca s ludmi horsia ako manualna, halvne v takych pracach kde su ti ti ludi akosi nadriadeni... ako v obchodoch
nie dakujem, ja len, že ťa chapem, že ti niekedy práca s ľuďmi lezie na nervy, lebo ja pracujem v obchodnom centre ako ekonómka, ale s ľuďmi prichádzam do styku. A niekedy potrebujem vypadnúť a byť aspon 1 deň sama, čo moja rodina nechápe a stále ma niekam ťahajú a tvrdia, že som samotár. Ale ja nie som, len i potrebujem oddýchnuť od ľudí. A vo firme mae tiež brigádnikov, ale fakt ich ľutujem, lebo im to dosť dávajú pocítíť a v obchode musia makať ako šróby. Tak len toľko, ahoj a ešte raz dík.
aha... no snazom sa tri salky denne ale nie vzdy to vychadza, ved to poznas
renata ., ano pomaha a velmi, ked som ho zacala pit doslova z jedneho dna na druhy nastali zmeny... tak teraz som stalym navstevnikom cajovne, sladim ho.... este nieco by si rada vedela?
no to je pravda, ja som robila minule leto v tescu na pokladnou.... hruuuza, uz nikdy viac, preto som to asi aj cz skolsky rok nechala tak lebo niektori ludia boli fakt hnusni a tak teraz ked nebudem prichadzat do kontaktu s ludmi co s mojou pracou nic nemaju tak to bude snad lepsie a menej stresujuce a mozno tam sem tam behnem aj cez rok, ved mala by som mat jeden den volna ako vzdy... dufam teda
sorry, že sa medzi vas miešam,ja len, monika, zelený čaj ti pomaha na pleť?
a kolko ho denne vypiješ? a sladíš ho?
tak mi len odpovedz a už vam ten pokec nebudem kaziť. Ahojte