ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
koren, rozpravaj za seba.. dve slecny totizto maju obrovsku potrebu provokovat v mojej teme a zosmiesnovat ma...
Na Teba nenarazam, ani na Moniku.
jak je libo:-)
v poriadku Monika, ak to nie ste Vy, ospravedlnujem sa.
Na Teba som ani nenarazala, pretoze Ty si natolko inteligentna, ze sa k dvom dotycnym v tomto osocovani nepridavas.
Nezaujima ma, kto to urobil, kazdopadne ten clovek by si mal vstupit do svedomia, pretoze toto uz je za hranicami vsetkych medzi !
Nikdy som nepovedala, ze Vy ste nic nezazili Barbi a Karkula, ale to, ze nemozete vediet co som zazila a zaziivam ja, takze kym niekoho zacneete ponizovat, pozorne si precitajte co pise.
Myslela som, ze tam konecne uz bude klud, ale s tym predvadzanim ste to naozaj prehnali, nebudem tu pisat, ako sa spravate- Vy to viete.
Ja nesedim cele dni doma ako kopa hnoja. Ale samozrejme Vy to viete, pretoze si to myslite... Zhanam si pracu, pomaham v jednej firme, chodievam do prirody, ku rodine- snazim sa byt doma co najmenej a snazim sa z toho dostat. To, ze pisem, ze ho stale milujem neznamena, ze sedim doma a cakam na neho. Ano, cakam na neho, ale snazim sa zit dalej. SNAZIM- pretoze inak to nejde, clovek si nedokaze len tak povedat je koniec a jednoducho zabudnut, a ja uz vobec nie. Neviete, co citim, neviete ake mam zdravotne problemy a co vsetko robim preto, aby som sa z toho dostala, tak preco ma takto primitivne osocujete, robite si srandu a zosmisnujete pred vsetkymi ludmi?
Prosim, torchu si vstupte do svojho svedomia...
monika presne kamos ma napadol.
asi tak, lebo to myslim sa tu stava aj dost casto, ktovie cit o nebol aj kamos....
aby ma tiez niekto nezneuzil?:-)
naozaj si myslis, ze sme natolko primitivni, ze este budeme aj pisat pod tvojim nickom, napriek tomu, ze sme si zalozili vlastnu temu? to asi preto, aby sme sa nemuseli rozpravat v tvojej..
inak koren, ty by si sa tiez mohol registrovat....
Bezradna14, odprisaham ti na zivot svojej celej rodiny, ze som to nebola a ako vidis nepisala som ti nic zle, len aby si sa pridala
milá bezradná my nie sme puberťáci, čo chodia na cudzie nicky, tak sa ukľudni láskavo. my sme pod tvojim nickom nič nepísali.