koren, pod sem

Bezradna14

Neviem, kto je natolko primitivny, ze pouziva moj nick a pise v mojom mene, predpokladam ze to bola jedna z Vas.

Ubezpecujem Vas, ze ja som do tejto temy dnes NIC nepisala.

Neviem, co svojim spravanim chcete dosiahnut, ale pisat v niekoho mene, to uz naozaj svedci o urovni cloveka.....
Zaregistrovala som sa, a dufam, ze sa nieco podobne uz opakovat nebude- ja som si Vas prestala vsimat, tak to iste laskavo urobte aj Vy !!!

moniqa87

koren, no tak nebudem provokovat caka ma trocha este prace a tak sem vzdy zabehnem aby som mohla odpisat, ale co tam po zmrzke, mora by sa mi zachcelo.... buduci rok musim ist k moru, ci uz s priatelom alebo bez neho.....

moniqa87

bezradná14, ja som si z toho vzala, ze nikdy nehovor nikdy... myslim, ze to nie je nic negativne a to ze to tam v tej teme mas ako telenovelu snad sama uznas...
tak sa pridaj k nam a nerozoberaj len to negativne, co ty na talianov?

koren

monika, neprovokuj tu s nanukom.:-) s kolegami sme si v piatok kupili rusku zmrzku, ale bolo to este pred obedom, tak sme ju nechali v chladnicke, pretoze mraziak tu nemáme a isli sme na obed. strasne som sa na nu tesil, ako male decko a ked som sa vratil z obeda, mal som tolko roboty, ze som na nu zabudol. spomenul som si na nu az v nedelu vecer..:-D v pondelok tam sice este bola, ale uz bola "nepouzitelna" :-)

bezradná14

Nechápem, čo si myslíte, že dosiahnete tým, že sa budete neustále do niekoho navážať a osočovať. Mali by ste sa nad sebou zamyslieť.