gynekologicka poradna

dd

kolko ma Tvoja mala?ja som dcerke cumlik(ked ho este cumlala) do nicoho nemacala, ani do medu, ani do cukru..cukor som jej zacala davat az ked uz mala vyse roka, aj to len kocku do vyse 3dcl cajiku..

babíka1

Viete moja mala stále plače a ak jej dám na cumeľ cukor prestane.Čo ak si naňho zvykla a preto teraz stale plače.

gabca

ja by som sa chcela spytat od vcera mam bolesti pod bruchom a menstruaciu som mala len 4dni ma to dajaky suvis ze mozem byt tehotna

muska 1

Mam taky problem,ze som v aprili porodila a od vtedy som mala len 1x emko.moj gynekolog povedal ze mam na oboch vajecnikov cisty s ktorymi som sa narodila a ze koli nim mam aj vitok a nepravidelnu menst,a bolesti brucha.pomozte mi s tym niekto.prosim

sonabalogova

mam na vajecniku cistu a na hornej stene maternice miom vo velkosti 15mm 25mm vraj sa to ma pozorovat ale bojim sa lebo mavam bolesti v podbrusku a prechadza mi bolest do noh.Chcela by som vediet ci je mozne ze mi prasne alebo sa musi odstranit operativne.Dakujem

jancecka

Ahojte, mám candidu a doktorka mi predpisuje stále canesten krém. No vôbec mi nepomáha, kamoška mi vravela, že jej lekárka jej na to predpísala masť DIPROSONE a vraj zabrala hneď, no mne ju moja nechce predpísať. Neviete o niečom, čo je na podobnej báze ako DIPROSONE ale bez predpisu? Dakujem