Prosim Vas potrebujem napisat do gynekologickej poradne...kedysi som jednu vyuzivala ale uz si nepamatam jej znenie...myslim ze to bolo www. gynekolog.sk, alebo www.gynekologia.sk ale teraz mi to nejde nacitat...neviete co sa deje? alebo link na nejaku inu, dobru a osvedcenu?
gynekologicka poradna
ahojte mam taky problem aj mimo menstruacie mam silne bolesti poradte mi diky
moze to znamenat, ze si nieco chytila, 3 dni su taka klasika inkubacna doba
chcela by som vediet ked mi meska menstruacia co mam robit dakujem
Som v osmom mesiaci tehotenstva a zacalo ma to tam dole volako svrbiet,je to dost neprijemne a aj sa osprchujem ale nepomaha to.Skusala som sa tam pozriet a uvidela som tam biele pupaciky,chcela by som vediet ci som si nespravila volaku infekciu lebo som sa kupala a potom to prislo a teraz sa toho neviem zbavit.
MAM 16 ROKOV A ESTE NEMAM MENSTRUACIU NEVIEM CO MAM ROBIT
Ahojte.potrebujem poradit.Vzdy mavam pravidelnu menstruaciu tak priblizne 28az31 dni.Ale dnes je uz 36den a ja stale nic.S priatelom pouzivame kondom,ale davame si az neskor,ale aj tak si myslim,ze to nic nehrozi.dnes som si robila aj tehotensky test a vysel negativne.Mozem byt aj napriek tomu tehotna,ale mat nejake problmy??
Dobry den,mam 20 rokov a s priatelom pri styku vsetko bolo vzdy v pohode.jednu noc tiez bolo vsetko pekne normalne a rano sa prebudim a cela plachta zakrvavena.menstruaciu som mala dostat az o dva tyzdne. po tom dni sa to uz neopakovalo no neviem ci to moze byt nieco dolezite, ci mam s tym ist radsej k doktorovi.velmi ma to trapi a stale nad tym rozmyslam.bola by som vam velmi vdacna keby ste mi napisali cim by to mozno mohlo byt.dakujem velmi pekne
Ninusa: no tak ti dakujem za trpezlivost so mnou lebo vies mam z toho zmätky, neviem aka je pravdepodobnost ale potesilo by ma keby to vislo, no neviem preco ale myslim si ze by som sa nemala tesit lebo by to bolo zbytocne. a mozem sa opytat kolko mas rokov?? a neoptažuje ta to ze mi odpisujes??? nechcela by som byt niekomu na obtiaž. a inac prijemne sviatky