Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gynekologicka poradna

ivkaaa987

dobry den....potrebovala by som poradit...mam 16 rokov a uz som mala pohlavny styk...naposledy to bolo pred 3 dnami a dnes sa mi objavil nejaky hnedy vytok s posvy..co to moze znamenat...PROSIIM poradte

caly

dobry mam krvacanie mimo cyklu uz dlhsiu dobu atrapi ma to, lebo mam bolesti v oblasti podbruska a chrbtice a dost mi vypadavaju vlasy. chcela by som poradit co moze byt pricinou tychlo problemov

tina

Som v osmom mesiaci tehotenstva a zacalo ma to tam dole volako svrbiet,je to dost neprijemne a aj sa osprchujem ale nepomaha to.Skusala som sa tam pozriet a uvidela som tam biele pupaciky,chcela by som vediet ci som si nespravila volaku infekciu lebo som sa kupala a potom to prislo a teraz sa toho neviem zbavit.

marfka

Ahojte.potrebujem poradit.Vzdy mavam pravidelnu menstruaciu tak priblizne 28az31 dni.Ale dnes je uz 36den a ja stale nic.S priatelom pouzivame kondom,ale davame si az neskor,ale aj tak si myslim,ze to nic nehrozi.dnes som si robila aj tehotensky test a vysel negativne.Mozem byt aj napriek tomu tehotna,ale mat nejake problmy??

lilly

Dobry den,mam 20 rokov a s priatelom pri styku vsetko bolo vzdy v pohode.jednu noc tiez bolo vsetko pekne normalne a rano sa prebudim a cela plachta zakrvavena.menstruaciu som mala dostat az o dva tyzdne. po tom dni sa to uz neopakovalo no neviem ci to moze byt nieco dolezite, ci mam s tym ist radsej k doktorovi.velmi ma to trapi a stale nad tym rozmyslam.bola by som vam velmi vdacna keby ste mi napisali cim by to mozno mohlo byt.dakujem velmi pekne

evicaaa454

Ninusa: no tak ti dakujem za trpezlivost so mnou lebo vies mam z toho zmätky, neviem aka je pravdepodobnost ale potesilo by ma keby to vislo, no neviem preco ale myslim si ze by som sa nemala tesit lebo by to bolo zbytocne. a mozem sa opytat kolko mas rokov?? a neoptažuje ta to ze mi odpisujes??? nechcela by som byt niekomu na obtiaž. a inac prijemne sviatky