Prosim Vas potrebujem napisat do gynekologickej poradne...kedysi som jednu vyuzivala ale uz si nepamatam jej znenie...myslim ze to bolo www. gynekolog.sk, alebo www.gynekologia.sk ale teraz mi to nejde nacitat...neviete co sa deje? alebo link na nejaku inu, dobru a osvedcenu?
gynekologicka poradna
biba daj si urobit dokladne vysetrenie mas taky problem ako moja znama a yistili jej zapal maternice a s toho dovodu sa jej narodilo mrtve dieta vsiedmom mesiaci tehotenstva moyno to nieje tvoj pripad ale istota je istota
divcata mam tridcat rokov a styry deti nikdy som sa nesnazila schudnut teraz vazim pedeesiat kg a najlepsi recept na stihlost je vela pohybu ja sa napchava stale aj vecer a cez den to zomna moje deticky vybyju
tým ,,to" myslíš ejakulát???tak to jasne,že môžeš
chcela by som vediet ci mozem otehotniet lebo moj priatel po sexe sa spravil uplne mimo mojho tela ale potom mi to vopchal prstami dnu do posvy..mozem tak otehotniet?
Aj keď tu 2 gynekológovia odpovedajú prioritne na otázky týkajúce sa HAK, môžeš to skúsiť. je to v slovenčíne.
Dobrý deň.Moje tehotenstvo nebolo bez problémové.Od druhého mesiaca tehotenstva do tretieho sa u mňa vyskytovalo špinenie,preto som bola aj hospitalizovaná pre hroziaci potrat.Hospitalizácia sa zopakovala v 29. týždni tehotenstva, pretože som sa začala otvárať a hrozil predčasný pôrod.Malého som šťastlivo donosila, ale od pôrodu čo je už 16 mesiacov mávam počas menštruácie(ktorú som mala od pôrodu 6x) také bolesti ako v tehotenstve.Mávam pocit tlaku a nemôžem chvíľami ustáť "ako by mi išlo všetko zo spodu vypadnúť."Gynekologické vyšetrenie som mala však po pôrode vporiadku aj sono.Ja sa však obávam hlavne ďaľšieho tehotenstva, pretože sa obávam že by som druhé dieťa nemusela donosiť. prosím Vás, čo by ste mi poradili?
Prosím poradťe mi čo robiť ak mi rýchlo mastnú vlasy.Každy 2deň ich musím umývať.Šampóny na mastné vlasy nepomahajú.Ďakujem
A je pravda,že ak to maš raz zdedené tak s tým už veľa toho nenarobíš