Prosim Vas potrebujem napisat do gynekologickej poradne...kedysi som jednu vyuzivala ale uz si nepamatam jej znenie...myslim ze to bolo www. gynekolog.sk, alebo www.gynekologia.sk ale teraz mi to nejde nacitat...neviete co sa deje? alebo link na nejaku inu, dobru a osvedcenu?
gynekologicka poradna
aduska, antikoncepsia ucinkuje aj v obdobi sedemdnovej pauzy....ved naco by potom bola?
prosim vas poradite mi ked berie antikoncepciu tak ze ci ucinkuje aj cez tu pavzu tych sedem dni dakujem
domculka - je to v pohode, ak si mala menštruáciu prvý krát... ešte aspon rok - dva ti to bude chodiť nepravidelne, vôbec sa nemusíš stresovať... :)
arina - doktorka má pravdu, prenáša sa pohlavným stykom 99,5%, ale v niekoľkých prípach sa stalo, že sa žena infikovala aj na toalete, pokial si sadla na WC po žene, ktorá mala takéto ochorenie. Tvrdenie, že tvoj partner nemá ochorenie je pravdivé len v tedy, pokial absolvoval špeciálne vyšetrenie. Možno je infikovaný, môže byť nositeľom vírusu, len sa u neho neprejavil.
www.google.sk
tak ja mam taky problem ze mi zistil zevraj herpes genitalis ale doktorka povedla ze to je len z pohlavneho styku ,,,,pricom moj partner nema ziadnu chorobu .moze to byt aj niecim inym prosim o radu ,,dakujem
www.antikoncepcia.com , tam kazdu stredu vecer je online gynekolog a mozes si s nim chatovat o svojich problemoch
malo by to este teda fungovat..
marketka20 - áno, stáva sa to často, že po vysadení antikoncepie menzes mešká, alebo nepríde vôbec, vtedy je potrebné isť na injekciu na jeho vyvolanie.
Dobrý den, vždycky jsem užívala antikoncepci minervu, ale minulý měcís jsem 8. den nezačala užívat, poté jsem měla nechráněný pohlavní styk a nyný už mám 4. den zpoždění menstruace. Dělala jsem si ale těhotenský test v první den očekávan menstruace a byl negativní. Myslíte, že by mohlo mít vysazení antikocepce vlil na zpoždění menstruace?Děkuji