gynekologicka poradna

severanka

domculka - je to v pohode, ak si mala menštruáciu prvý krát... ešte aspon rok - dva ti to bude chodiť nepravidelne, vôbec sa nemusíš stresovať... :)

domculka65

Dobry den!

Som 14ročne dievča no o 5 mesiacov už mam 15 a chcela by so mo vas
pomoc. Dostala som prvu menstruaciu trvala sedem dni a potom uz nic, uz
som nemala žiadnu. MOzte mi poradit?

neva

arina - doktorka má pravdu, prenáša sa pohlavným stykom 99,5%, ale v niekoľkých prípach sa stalo, že sa žena infikovala aj na toalete, pokial si sadla na WC po žene, ktorá mala takéto ochorenie. Tvrdenie, že tvoj partner nemá ochorenie je pravdivé len v tedy, pokial absolvoval špeciálne vyšetrenie. Možno je infikovaný, môže byť nositeľom vírusu, len sa u neho neprejavil.
www.google.sk

arina

tak ja mam taky problem ze mi zistil zevraj herpes genitalis ale doktorka povedla ze to je len z pohlavneho styku ,,,,pricom moj partner nema ziadnu chorobu .moze to byt aj niecim inym prosim o radu ,,dakujem

neva

marketka20 - áno, stáva sa to často, že po vysadení antikoncepie menzes mešká, alebo nepríde vôbec, vtedy je potrebné isť na injekciu na jeho vyvolanie.

marketka20

Dobrý den, vždycky jsem užívala antikoncepci minervu, ale minulý měcís jsem 8. den nezačala užívat, poté jsem měla nechráněný pohlavní styk a nyný už mám 4. den zpoždění menstruace. Dělala jsem si ale těhotenský test v první den očekávan menstruace a byl negativní. Myslíte, že by mohlo mít vysazení antikocepce vlil na zpoždění menstruace?Děkuji