gynekologicka poradna

mija2

Ja tiež by som išla na sterilizaciu keby som napriklad mala už deti a viac by som už nechcela.To nieje len otom spraviť ich,ale aj sa o nich postarať.

mija2

Predstav si,že je možnosť otehotnieť aj keď žena bola na sterilizacii.Je taka možnosť a ak otom nevieš tak už vieš.Nevieš ani to čo ju k tomu viedlo.A človek nikdy nevie čo mu život pripravý.

nela

Alebo ja mám dobre skúsenosti s kolieskovými korčulami,ale nato už teraz asi nieje vhodné počasie.Záleži to na tebe.

natygee

jana veselovska:nechapem naco si absolvovala sterilizaciu,ak si bola pevne rozhodnuta,ze deti uz mat nechces a teraz ich chces?urobila si riadnu hlupost,no ak je zena raz sterilizovana,tak je takmer nemozne otehotniet,to by si mala vediet,ked si taketo nieco podstupila no nie?

kikulka

načo si bola na sterilizácii,keď si chcela mať ešte deti???to dosť pochybujem,že budeš môcť mať deti...ale veď skús sa spýtať gynekológa,možno ti poradí....ale podľa mňa,keď si raz sterilná,tak aj ňou zostaneš...hmm,ale určite sa spýtaj gynekológa

jana veselovská

Chcela by som sa spýtať či je možné urobiť niečo preto, aby som bola ešte tehotná ak som si dala spraviť sterilizáciu?ďakujem