gynekologicka poradna

laajaaaa

Dobrý den,chcela by som sa spýtať,zacala sm brat abtikoncepciu YAZ.Užila som ju na4 den menstruacie,ktora mi aj 4 dni trvala,na 8 den od uzitia som mala pohlavny styk som uz chranena?

neva

pepina - áno, tabletka sa vstrebe do krvi zhruba za 4 hodiny. Po 4 hodinách zvracanie už nemá vplyv na jej užitie a účinok.

pepina123

Mohol by mi niekto poradit..cca.uz 8 mesiacov uzivam antikoncepciu a chcela by som sa spytat ze ak som ju uzila io 16.00 a vracala som okolo polnoci ,tak ci sa ta tabletka dovtedy stihla vstrebat a nemusim sa bat otehootnenia..prooosiiim..za radu dakujem

sajfina

na vyvolanie potratu???nie,neexistuje,na potratr,len potrat...a ta tabletka po nie je na vyvolanie potratu,ale zabráni uhniezdeniu oplodneného vajíčka,ak si tehotná,už ti je na nič

kiki

Bobulka existuje "tabletka po", ktoru dostat v lekarni aj bez predpisu. Musi sa ale uzit do 72 hodin od pohl. styku.

rebike

petra neviem kloko máš rokov,ale tam dole bývaju aj také hrcky čo su tvrdsie a nebolia.Aj také čo bolia amaju svoj obsah.Ked ten obsah sa uvolní prestane bolieť.Ked to máš také nepríjemné tak chod ku gynekologovi.Aspon budeš mať istotu.A nemysli hned na najhorsie veci.Alebo jednoducho spýtaj sa mamu ked s nou más dobrý kontakt,mozno ze ti vie poradiť.

Petra115

Prosím vás potrebujem poradiť:(dolu sa mi spravila taká malá hrčka,niekoľko dní ma to dosť bolelo,ale teraz to prestalo a trošku sa zmenšila.Avšak na dotyk ma to ešte zabolí občas.Chcela by som vedieť,či to nie je niečo vážne alebo tak,lebo mám strach a ešte som nebola u lekára:(veľmi pekne ďakujem...:)