Zaujimalo by ma, ci mate niekto skusenosti s prirodnou kozmetikou (Lavera,Sallos...)alebo kozmetikou domacej vyroby...jedna sa o spokojnost alebo nespokojnost? S ktorymi vyrobkami mate konkretne skusenosti a odporucali by ste ich...
Prírodná kozmetika
Ja mám zatiaľ tiež pomerne dobré skúsenosti s prírodnou kozmetikou..Zatiaľ som používala kozmetiku Alverde ( marhuľový peeling ktorý mi vyhovuje, krém s aloe vera a mrkvový krém - oba sú celkom dobré), šampón s olivou a hennou - pôsobí takisto ako chemické šampóny, je za rozumnú cenu. Dalej som používala Weledu ( kosatcovú radu - čistiace mlieko Classic a pleťovú vodu), toto tiež nieje zlá kozmetika, ale myslím si, že je to skôr na veľmi mastnú pleť, a mna to trosku vysušovalo. No a teraz som začala používať kozmetiku Salus - hydrofilný olej a regener. pleťový olej Tea tree manuka a pleťovú vodu Rosalina. Salus je u mna zatial 1ka v prírodnej kozmetike. hydrofilný olej nevysušuje, pekne aj odličuje, pleťová voda obsahuje iba 2% alkoholu s čím som spokojná, a pleťový olej je tiež super aj na mastnejšiu pleť, ktorú mám aj ja. Myslela som si že budem od toho mastná, ale krásne sa to vpije ak si dám iba 2-3 kvapky tohoto oleja. A dalsie pozitívum je že stojí iba 180Sk/20ml..takže straaašne dlho vydrží.
tak ja som opačný prípad,mne prírodná kozmetka škodí,vadia mi v nej nejaké byliny,mávala som červené fľaky na tvári a nevedela som z čoho, až neskôr som nato prišla
Ja mam vyborne skusenosti s kozmetikov Sallos, najma s telovymi balzamami. Prirodna kozmetika je rozumne riesenie,ked si uvedomime vsetky tie chemicke laty v beznych kozmetikach.