Zaujimalo by ma, ci mate niekto skusenosti s prirodnou kozmetikou (Lavera,Sallos...)alebo kozmetikou domacej vyroby...jedna sa o spokojnost alebo nespokojnost? S ktorymi vyrobkami mate konkretne skusenosti a odporucali by ste ich...
Prírodná kozmetika
Ten kosatcový krém od Weledy existuje. Je to hydratačný krém na deň a noc. Poznám pani, ktorá ho používa a je celkom spokojná. Ale ja osobne s ním skúsenosti nemám.
www.weleda.cz
Používam weledu ale asi tam ma preklep lebo taky krem od nich nepoznám a ja mám aj tak najradšej od nich pletovu kozmetiku z mandle, veľmi pekne vonia a je prijemne na pokozke
aký krém? weledu používam ale tento názov krému od nich som ešte nepočula
a čo vravíte na kosatcový krém od weledy ???
Ja som verna welede :) lepsiu kozmetiku som nenasla :) a je cenovo v pohode
ja som verna svojej kozmetike a nedam na nu dopustit a decka ju pouzivaju a nevymenila by som ju
Každopádne nie každá kozmetika s označením prírodná, je naozaj prírodná. Pokiaľ má kozmetika spotrebu viac ako 3-4 mesiace (a nejde o čistý olej) je v nej konzervant... žiadne prírodné látky, okrem tuku/oleja nevydržia viac ako pár mesiacov! Preto je naozaj prírodná kozmetika tak drahá. Ja sa môžem zaručiť len za jednu značku: jdem.cz
Ja musim pouzivat iba prirodnu kozmetiku mam velmi citlivu plet uz od puberty a trvalo mi dlho kym som nasla tu pravu pre mna ani prirodna kozmetika nie rovnaka :)
Zuzittka, bez urazky, ale ty si naozaj asi nepouzivala kvalitnu prirodnu kozmetiku. Ja mam teda extremne suchu plet hlavne na licach a vzdy som pouzivala vyzivne kremy, co znamena mastne, ale nikdy som ju nemala tak hydratovanu ako po prirodnej kozmetike. Ono je aj rozdiel prirodna kozmetika a prirodna kozmetika. Aj v bio certifik. kozmetike najdes chemiu, hlavne ak ma dlhsiu zaruku. Ja pouzivam kozmetiku z cerstvych nespracovanych surovin, davam si ju namiesavat a ta kozmetika je naozaj kvalitna a skutocne bez chemie.
Zatratit prirodnu kozmetiku kvoli nejakej jednej znacke, ktora ti zrovna nesadla je naozaj hlupost. Mne napriklad vobec nestaci na plet nivea, ale to neznamena, ze je nanic, len mojej pleti jednoducho nesedi.
Ja son pouzivala rok prirodnu kozmetiku bio certifikovanu a drahsiu.Pol roka som mala nadhernu plet pretoze som mala vzdy mastnu upchavali sa mi pory pri tej kozmetike sa zmenila na normalnu nemala som ani vyrazky ani komedony,ale potom sa mi zacal robit pravidelne vyv malicky ktory signalizoval perioralnu dermatitidu a poslwdne mesiace som zmenila krem s twj istwj kozmetiky len bez tych esencialnych olejov ale nic nepomohlo vysev sa stale opakoval.Potom som si vsimla ze na cele sa mi robi vraska a plet je cela divna tak som sa nastvala kupila som si niveu modru aj ruzovu na den a tiez aj nocny plet je akoby napnuta,napita,svieza,ani stopa po vraskach na cele a okolo oci,badam upchavanie porov ale to mi nevadi to si vycistim lebo pri tej prirodnej som uz mala tak dehydrovanu plet ze som nemohla vycistit pory.A vyrovnal sa mi aj povrch pleti a krem obsahuje aj UV filter co prirodna kozmetika nema.Poviem Vam tak.Vyskusala som xy kremov kremujem sa pravidelne od 12 rokov,mam velmi vela nastudovaneho a tiez aj to aka je chemicka kozmetika skodliva.Ale podla mna mineralny olej ma vyborne ucinky na plet a netreba ho zatracovat.Radsej budem vyzerat super ako s vysusenou pletou povadnutou s vraskami.Zazrak ale po nivei vyzera viac nez super.Pritom obyc nivea.Ale zevrak porovnavali zlozenie s holywoodskym laMer za 200eur a zlozenie je velmi podobne a kopec ludi neda zvlast na modru niveu dopustit.Inak som nestastna z tej dermatitidy okolo ust nikdy som to nemala a teraz to liecim tradicnou ruskou medicinou a uvidime.A verim ze my to pomoze totizto uz mam 80 percent ekzemu prec!takze ja uz nebudem pouzivat asi prirpdnu kozmetiku.Nan to vobec neublizi na tej tvary skor pomoze alebo potom striedat.Zvlast u deti treba byt opatrny s prirodou.Nivea detska je velmi dobra