Zaujimalo by ma, ci mate niekto skusenosti s prirodnou kozmetikou (Lavera,Sallos...)alebo kozmetikou domacej vyroby...jedna sa o spokojnost alebo nespokojnost? S ktorymi vyrobkami mate konkretne skusenosti a odporucali by ste ich...
Prírodná kozmetika
Ahojte chcela by som vediet akú prirodnu kozmetiku pouzivate a ci ju pouzivaju aj vase deticky cakame babatko a chcela by som nejaku kozmetiku pren a aj pre seba lebo mi vadia vsetky pache a vone a kozmetiku ktoru som pouzivala skratka teraz neznesiem
Mna kokosak strasne vysusuje...
hladam nieco protivraskove, nasla som teraz na zlavovom portali kyselinu hyaluronovu ako serum, ma s tym niekto skusenosti? je to dobre na ocne vrasky? dakujem.
ja používam značku Alverde a ako telové mlieko používam kokosový olej - to je asi to najlepšie, čo ti môžem odporučiť
Ja som už dlhé roky u yves rocher a som veľmi spokojná
vie mi niekto poradit dobru prirodnu kozmetiku? zacala som pouzivat oleje zo Saloos ..ale chcela by som zaroven aj nieco protivraskove. a takisto telove mlieko.. v kazdom je tolko roznych pridanych latok ktore absolutne nepoznam, tak pochybujem ze su vhodne na denne natieranie na cele telo.. dakujem za kazdu radu.
Ja som zacala pouzivat Saloos ale nie je to bohvieco..mam velmi suchu plet...
Ja nakupujem na -odkaz odstránený- su tam uvedene aj ceny, takze sa tam mozes o vsetkom informovat. Objednavka ti pride do dvoch dni.
Kde sa da zohnat kozmetika Sallos? Normalne v drogerii, alebo v nejakych specialnych predajniach? A ake ceny maju?
Ja mam skvele skusenosti s bambuckym maslom od Saloos. Je skvele na tvar aj telo. Neviete poradit nejaky dobry prirodny antiperspirant bez obsahu hlinika ktory ste uz vyskusali?
Skusali ste cesku SynCare? Je to BIO certifikovana dermokozmetika. Super..