Prírodná kozmetika

Gabika__L

Ahojte chcela by som vediet akú prirodnu kozmetiku pouzivate a ci ju pouzivaju aj vase deticky cakame babatko a chcela by som nejaku kozmetiku pren a aj pre seba lebo mi vadia vsetky pache a vone a kozmetiku ktoru som pouzivala skratka teraz neznesiem

katy350

Mna kokosak strasne vysusuje...
hladam nieco protivraskove, nasla som teraz na zlavovom portali kyselinu hyaluronovu ako serum, ma s tym niekto skusenosti? je to dobre na ocne vrasky? dakujem.

quinn

ja používam značku Alverde a ako telové mlieko používam kokosový olej - to je asi to najlepšie, čo ti môžem odporučiť

katy350

vie mi niekto poradit dobru prirodnu kozmetiku? zacala som pouzivat oleje zo Saloos ..ale chcela by som zaroven aj nieco protivraskove. a takisto telove mlieko.. v kazdom je tolko roznych pridanych latok ktore absolutne nepoznam, tak pochybujem ze su vhodne na denne natieranie na cele telo.. dakujem za kazdu radu.

uško

Ja nakupujem na -odkaz odstránený- su tam uvedene aj ceny, takze sa tam mozes o vsetkom informovat. Objednavka ti pride do dvoch dni.

bonduelle

Kde sa da zohnat kozmetika Sallos? Normalne v drogerii, alebo v nejakych specialnych predajniach? A ake ceny maju?

uško

Ja mam skvele skusenosti s bambuckym maslom od Saloos. Je skvele na tvar aj telo. Neviete poradit nejaky dobry prirodny antiperspirant bez obsahu hlinika ktory ste uz vyskusali?