Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prírodná kozmetika

Ajka2208

Ja som začala prednedávnom používať nemeckú kozmetiku BABOR. Neverila som že mi pomôže pretože som už vyskúšala všeličo, ale ostala som prekvapená už po prvom týždni používania. Stále som mala pleť mastnú, aj po všeliakých krémikoch a makeupoch, púdrikoch. A pomocou tejto kozmetiky si nato ani nespomeniem. Mám to na odporúčanie jednej kamošky. Posielala mi ju z nemecka, ale našla som ju na www.han-za.sk za dobré ceny, pretože je to trošku drahšia značka. Ale naozaj mi pomohla v mojom probléme.

lili303

Nie nemá ekzémy ale minule mi po vyskusani kozmetiky trosku ocervenel tak sa teraz bojim pouzivat takú detskú z drogéérie ale chcela by som prírodnu pre istotu

nikusska

Na prve vrasky hlavne okolo oci je fajn pupalkovy ocny gel od vyrobcu prir. kozmetiky Nobilis Tilia:
-odkaz odstránený-
A tiez je na tvar dobry aj sipkovy alebo arganovy olej.
Prir. kozmetiku Nobilis mam velmi rada, najnovsie sa chystam vyskusat rusku kozmetiku Natura Siberica, hlavne vlasovu...

bebe25

Ahojte, ja mam hned niekolko overenych skutocne 100% prirodnych pripravkov: Vlasy, telo, pery: odporucam darcekovu kazetu, je to cenovo najvyhodnejsie. www.navia.sk Prirodny deodorant, ktory mam uz 3 roky a este minimalne tolko vydrzi :www.tiande-slovakia.sk
Plet, nocny denny ocny krem a serum, skutocne luxusna japonska kozmetika:bezvrasok3.webnode.sk
Umyvanie riadu a cista domacnost: dicho.webnode.sk

Klara154

Ahaa už som to našla :) ja používam to mandlové alebo s granátovým jablkom no asi vyskúšam aj kosatcový uvidím

Veronikadlha

Ja ju používam mám problematickú plet už od puberty a tato mi pomaha to zmiernit :) nedam na kosatcovy krém dopustit :)