Zaujimalo by ma, ci mate niekto skusenosti s prirodnou kozmetikou (Lavera,Sallos...)alebo kozmetikou domacej vyroby...jedna sa o spokojnost alebo nespokojnost? S ktorymi vyrobkami mate konkretne skusenosti a odporucali by ste ich...
Prírodná kozmetika
Ja som pi detoch pouzivala weledu a teraz ju pouzivam aj ja
Baby poradte mi dobru prirodnu detsku kozmetiku
ja som si objednala zatial len vzorky ale uz teraz viem ze si objednam to pletove mlieko 2v1 je super a pekne vonia
ja mám celú radu z granátové jablko a ešte tam mam cistiacu vodu od weledy a sprcháč a tak vždy si si kupim nieco nove a skusam zatial mi robi velmi dobre
A co vsetko od nich pouzivas?
super ja pouzivam weledu uz vyse roka a vidim zmeny na pleti je pruznejsia a krajsia :)
ja som si obejdnala cestovné balenie a vidim ze ta kozmetika mi robi dobre prestala mi tak mastniet plat uz po 2 týždnoch pouzivania :)
ja mám dobru skúsenosť s výrobkami olivianatural. naozaj sa tu nájde vsetko pre zdravie a osetrenie celeho tela (mydla,sampony,krémy, kozmetika do kupela,...)prirodna kozmetika bez chemikálie a syntetických látok.je to teraz novinka na slovensku,ale fakt dobrá volba :)
www.olivianatural.sk
áno vzorky sa daju obejdnat je to takzvane cestovne balenie ja som si to objednala ked sme sli na dovolenku a vystacilo mi to na celý cas :) weleda je fajn a toto cestovne balenie je super lebo nemusis brat vsetku kozmetiku co u mna znamena polovica kufru
Dakujem krasne :) prestudujem si to...sice Nobilis poznam, ale topvet nie :). Ja som uz vsak v takom stadium..ze mam neskutocny odpor ku chemickej kozmetike, aj takej ,,kvazi" prirodnej..ktora sa na prirodnu len hra..preto pouzivam len ciste oleje..pripadne ich miesam s esencialnymi olejmi.. Viem, ze plet je zrkadlom vnutra, po tejto stranke toho mam naozaj nastudovane asi vsetko..a snazim sa zdravovat stravo, pitny rezim, detox. caje..a pod. Zuzi, tu spominala kozmetiku Elysson, ak sa nemylim, poznam ju a som do nej blazon, zial som studentka, a este si ju nemozem dovolit.... :)