Prvy sex - ako nato ked to boli?

Príspevok v téme: Prvy sex - ako nato ked to boli?
tina

cauko,
s priatelom sme nedavno skusali prvy sex, pouzili sme samozrejme ochranu (durex extra safe - s lubrigantom), aj predohru sme mali dost dlhu, ale nemohol sa do mna dostat ...bolelo ma to, tak sme to sklamani po dlhom snazeni odlozili na inokedy.. mate s tym niekto skusenosti? co robit ? mam proste len tu bolest vydrzat?

Druhá

potrebujem POMOC !!!!
Bola som u kamaráta na byte a náhodou tam prišjiel aj jeho dobrý kamarat... no nikto netušil aký dokáže byť v skutočnosti.
Má 16 a ja len 14 istým sposobom ma zneužil... samozrejme bez ochrany.
Samotný sex bol bez prezervatívu,pri konci vypustil svoje semeno vedla.. no aj tak sa bojím že sa mi može niečo stat.Mam namysli tehotenstvo a k tomu blišie veci.potrebujem radu čo najskor.Dakujem.

???

Som ešte panna a aj moj priatel je panic a ked sme to spolu skúšali hrozne to bolelo ale aj on mi povedal že ho blel žaluď keď sa prvý raz vystriekal je to normálne? ...prosím poradte mi nemám moc skusenostíí

cickoš

Daj mail,robim to profesionalne,ale ak nechceš poradím Ti!
Najlepšia je poloha,že muž leži na chrbate,trošku v polosede.Ty si nad neho čupni,on Ťa pridržiava rukami a jemne si nastavíš penis presne na stred blanky,byva tam malá dierka,penis i mušličku si dobre nalubrikuj!Potom to musíš vydržať,musíš prudko dosadnuť,zacítiš rezno-tržnu bolesť a potečie trošku krvi. Bolesť však ustupi o chvíločku a prevýšia slastné pocity! Nerob to s gumou,nieje to tak dobre!Prvý sex si vychutnaj a nechaj partnera,nech sa Ti vystrieka na prsia,alebo do pusinky,ak to máš rada! Ak to nepôjde napíš mi email!

trineo

Gabčus: viem, že ho milujem, viem, že nebudeme spolu do smrti
Potom prečo to chceš skúšať? Nechceš svoje panenstvo radšej darovať niekomu, komu povieš áno na celý život? Keď takého neskôr stretneš, nebudeš ľutovať, že si už dala svoje panenstvo niekomu, s kým si vedela, že nebudeš do smrti, a chcela si to len tak skúsiť? Keď skúsiš s týmto, s koľkými po ňom to ešte budeš skúšať? Si dievča, máš svoju hodnotu a nemôže Ťa mať len tak hocikto!

Aneta123

ja by som sa chcela spýtať čo spraviť aby sa neprethol kondom... pls nejaké radý.. pretože kamošká mala nedávno prvý sex a pretrhol sa im............

pre kozu

choď do RITI --- nevieš čítať ??? !!! si to vygoogli preboha !!!

FURT TIE ISTÉ OTÁZKY !!!

ADMIN UŽ TO RIEŠ NEJAKO !!!