Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerné potenie

palko

Ahojte vsetci. Absolvoval som sympatektomiu v marci `05 vo V.Hagoch. Kvoli vedlajsim ucinkom sa v tom odvtedy vrtam a pracujem na web strane. Rad by som zisitl kde vsade ju robia na SK, pripadne v CR aby som mohol tie pracoviska nasledne kontaktovat s nejakymi zakladnymi otazkami. To potom uverejnim na tej stranke, dufam aj z odpovedami. Zatial viem o tychto: Vysne Hagy, Poddunajske Biskup.-hurdne chirurgie, Nitra-fakultna, Zilina-chirurgia, Nove Zamky???. Ak by ste vedeli o nejakych inych, mate skusenost s operaciou resp. danym pracoviskom, alebo sa chcete nieco opytat, prosim napiste mi. Budem sa tesit. Palo (palko.fedor@gmail.com)

p.s.: zuzca, napis mi prosim urcite, rad by som s tebou konzultoval vedlajsie ucinky...dik

palko

Ahojte vsetci. Absolvoval som sympatektomiu v marci `05 vo V.Hagoch. Kvoli vedlajsim ucinkom sa v tom odvtedy vrtam a pracujem na web strane. Rad by som zisitl kde vsade ju robia na SK, pripadne v CR aby som mohol tie pracoviska nasledne kontaktovat s nejakymi zakladnymi otazkami. To potom uverejnim na tej stranke, dufam aj z odpovedami. Zatial viem o tychto: Vysne Hagy, Poddunajske Biskup.-hurdne chirurgie, Nitra-fakultna, Zilina-chirurgia, Nove Zamky???. Ak by ste vedeli o nejakych inych, mate skusenost s operaciou resp. danym pracoviskom, alebo sa chcete nieco opytat, prosim napiste mi. Budem sa tesit.

p.s.: zuzca, napis mi prosim urcite, rad by som s tebou konzultoval vedlajsie ucinky...dik

katka_3

tiez sa mi potili ruky,mala som ich cele mokre,tak isto aj pod pazuchou,bolo to neprijemne,ale vyskusala som excipial deo forte a takmer vobec nezaberal..teraz som vyskusala driclor pouzivam ho uz asi 4. den a musim povedat,ze naozaj pomaha..len ma po nom akosi stipe pod pazuchou,mala som aj cervene ,ale da sa to vydrzat.Ruky mam ulpne suche,az vysusene ale lepise suche ako mokre..sem tam ich nakremujem..ozaj vyskusajte to

pišta

Zuzca, :-))).
Moja prax aj vedomosti sú ohraničené, môžem sa samozrejme mýliť aj ja.
Myslím si však, že neabrazívne a neinvazívne metódy liečenia sú také - hm, prirodzenejšie.
Prajem tebe aj ľuďom, ktorí podobné metódy vyskúšajú ako ty, nech vám to prinesie dlhodobý, pozitívny výsledok. :-)))

zuzca

Pista tak som si teda precitala co tu pises, nehadam sa s tebou ze tvoje nazory su nepravdive...a dufam ze aj niekomu pomozu. Ocenujem,ze vies ake negat. po tej op. mozu nastat,preto som napisala ze nech si ludia radsej pred tou op. precitaju zahranicne stranky kde je spusta informacii.Pre mna osobne je hocijake negativum lepsie ako mat nonstop mokre a studene ruky.
Rada si tu o dva tri mesiace precitam,ze niekto sa zbavil hyperhydrozi doslednym dodrziavanim Pistovych odporucani.

pišta

Zuzca, ako ti predsa len vyjde trošku času, odpoveď na tvoju otázku nájdeš v mojich 2 posledných príspevokoch.
Keď nie, nie.