Nadmerné potenie

zuzca

www.hyperhidrosis.com

pista co ty mas za sebou?Co si sa odkyslil?Pozri si hore link(dufam ze sa da otvorit) a pouvazuj ci by na take ruky odkyslenie zabralo.

pišta

Zuzca, ty to máš za sebou, ja tiež.
Nakoniec je všetko ok.
Len si dovolím nesúhlasiť s tvojím názorom, že odkyslenie nezaberá na nadmerné potenie "pri normálnych" váhach. Zrejme si to neskúsila.
Ale nevadí.
Každý si nakoniec nájde svoju cestu.

zuzca

pista tvoj nazor Ti neberiem,ale pripominam ze pri hyperhydroze tvoje rady nepomahaju.A ani si ich nemam za potrebu precitat to napis obeznym a pod.ludom tym to mozno pomoze.

To P-napamatam sa,zeby som pisala ze na rukach urobia diery...A samozrejme ze pri tom uspia.A vobec to nevyzera neestetisky protoze ti to nikto pod pazuchami nevidi.A keby aj...

To Tinka-asi si myslela botox,tak to nie to je len na par mesiacov a stoji to peknych par litrikov. Celu op preplati poistovna.Robia to na 100% Nove Zamky na chirurgii pretoze ja som mala na vyber N.Zamky alebo Nitru.

To Alex-mne to robili ked som mala tusim 21 a teraz mam 25. Nechcu to robit mladsim,lebo rasties,a ja som to pochopila tak aby sa nahodou nezrastli naspat nervy ale tym to asi nebude.Pretoze na konci ich spalia...viem ze co pisem vyzera hrozostrasne ale vobec na tej op nic nebolelo.

Inak friends,ak trosku viete po anglicky treba dat do trebars yahoo vyhladavaca hyperhidrosis a najdete neskutocne mnozstvo informacii.To som ja urobila pred op.

tina

Nie Zuzi kozna ma tam neposlala, poslala ma neurologicka do Novych Zamkov k jednemu odbornikovi na butolixin.Ten mi povedal ze je to blbost lebo stoji to vela a vrati sa to. Vraj on posiela pacientov na zakrok lebo je to 100%.Dik za odpoved,povzbudilo ma to uz som rozhodnuta skoncovat s depkami a pocitami menejcennosti.

pišta

P, už netrpím.
Nuž, prekáakal som si toho dosť...
Počas 8 rokov...Jedno z najnáročnejších období v mojom živote - prerušovaný spánok, deficit minerálov, svalový reumatizmus (trvalé prechladnutoe svalstva a šliach), zvýšená nýchylnosť na "úrazy" pohybového aparátu, proste kvalita života ta-tam...
Je to preč. Bez akéhokoľvek lekáskeho zákroku. Proste, bola to vynútená situácia, nevedeli, čo so mnou.
Ani ja. Ale...človek musí SÁM niečo zmeniť, keď ide o neho samotného...

pišta

Chlapci adimistrátorskí, ste tam?
Lebo som sa začal už aj ja - potiť.
Prečo?
Lebo o potení píšem asi 4 x.
To isté, lebo predošlé prípevky sú ťažko dostupné pre čítajúcich.
To sa samozrejm týka všetkých prípevkov od všetkých prispievateľov.
Čo teda povete na môj tip, ktorý je uvedený v Pravidlách?
Je to možné? Povedzte, že hej :-)

pišta

Milí a milé nadmerne sa potiace. Je mi jasné, že vás tento problém otravuje.
Posielam vám trochu iné názory, ktoré však by vám ale mohli pomôcť.
.
Zodpovedajte si na priamu otázku:
„Potím sa preto, lebo mi ešte neurobili chirurgický zákrok alebo kvôli niečomu inému?“
.
Toto je zásadná otázka.
Váš organizmus nie je hlúpy!!!
On sa nepotí len tak. Niečo mu vadí.
Ha!, aký múdry, poviete si. Veď lekári na to neprišli!
Áno, ale merajú lekári napr. Ph organizmu? Acidobázickú rovnováhu? Prekyslenie?
Nie, nemerajú. A to môže byť jeden z hlavných dôvodov, prečo sa potíte.
Potom sa telo snaží zbavovať kyslých zložiek, ktoré kolujú v krvi a lymfatických tekutinách.
Pot má dôležitú aj ochladzovaciu (termoregulačnú) funkciu. Takto sa dostaví aj pocit chladu, napr. rúk.
Ako z toho von?
Pokústte sa dostať svoje telá do stavu acidobázickej rovnováhy:
- mierne aeróbne aktivity (beh, tenis, rýchla chôdza...)
- surové ovocie a zelenina, šťava z nich
- dostatok odpočinku
- veselá myseľ. (toto nie sú hlúposti, ale fungujúce veci!)
- 3 omega tuky + antioxidatny: vitamíny A, E, K a C
- špeciálne prípravky pre zvýšenie Ph+
- pomáhajú očisťovacie kúry (ale tu neexpreritmentovať, radiť sa !!!!)
.
.Obmedziť
- všetky spálne tuky (smažené, vyprážané, fritované, pečené...)
- mäso a polievky z nich
- káva, čaj cigareta, alkohol
- biela múka, biely cukor a výrobky z nich
- hnev a iné negatívne pocity
Neveríte?
Overte si to. Dajte si napr. 2 mesiace..
Ak budete dôslední, mala by nastať aspoň mierna pozitívna zmena.
Ku sympatektomii na môžete prepracovať aj neskôr.
Po jej aplikácii sa môžete začať potiť inde. A čo potom s potom? Hm???
Porozmýšľajte ešte o svojich krokoch...