Mam 14 rokov a nadmerne sa mi potia dlane a nohy a neviem co s tym mam robit :(
Pocul som o nejakom driclore a excipial deo forte ale poprve neviem ci si to mozem dat na nohy/dlane a podruhe neviem ako sa k tomu dostat...
A este nieco...mam to niekomu povedat?(napr. mame?)
Nadmerné potenie
DRICLOR -UCINKUJE HNED NA DRUHY DEN ,POUZIVAM HO 4 MESIACE A OD PRVEHO POUZITIA SOM SA NESPOTILA ANI RAZ.LEN PRVY MESIAC TO DOST SVRBELO A STIPALO -BOLO TO ASI TYM ,ZE SA ZATVARAJU POTNE ZLAZ.TERAZ TO POUZIVAM RAZ DO TYZDNA ALEBO NESKOR .PO NANESENI ANI NESTIPE .SOM RADA,ZE SOM TO SKUSILA -MOZEM TRICKA AJ SVETLEJ FARBY A HOCI BY BOLO VONKU 35 STUPNOV TAK V PODPAZUSI ANI JEDNA KVAPKA POTU A CELO SPOTENE .
no podla mna nie je to ciry roztok a na druhy den vobec nic necitit ze som pouzila
ja mam tiez problem s poteim v podpazusi.. ked som bola v puberte, potila som sa pretoze to bola puberta, ale pridali sa k tomu aj psychicke problemy s tym spojene - bola som nervozna ci nevidno mokre flaky pod pazuchou, a tak som s apotila este viacej :)) .... teraz este trocha tento problem pretrvava, preto by som chcela vyskusat ten DRICOLOR ale chcem sa opytat, ci nema nejaku neprijemnu vonu alebo take nieco
adi to je individualne,mne zabral hned,ale co sa dlani tyka az po troch tyzdnoch denneho uzivania,chce to trpezlivost.
tak preco sa po 4 dnoch pouzivania este potim... tak mi to vobec nezabere????
uz som to tu pisala,ale viem ake to je zufale nadmerne sa potit..driclor mi zabral v podpazi okamzite-po 1 dni,teraz ho uzivam 1x tyzdenne(inac driclor pouzivam od aprila t.r.)co sa tyka dlani zacal ucinkovat po 3tyzdnoch DENNEHO uzivania,ale stoji to za to.skus precitat nizsie moje prispevky...
aplikujem ho pod pazuchy a este sa potim
ada a kde ho aplikujes? ked pod pazuchy, tak by to malo zabrat hned ked sa zobudis
mozr driclor neucinkovat? a po kolkych dnoch by mal zabrat? pouzivam ho dva dni a este sa potim. nedavam ho moc malo ked ma to nesvrby a ani nepali? prosim pomoooc odpiste
PO KOLKYCH DNOCH BY MAL DRICLOR UCINKOVAT