Aky je vas nazor na tuto temu?
Sex az po svadbe
skus sa na to pozriet z tohto hladiska: )
pise sa to v Biblii napr. v 2.mojz.20,14 a tiez v 5.mojz.5,18. - to je z 10 Bozich prikazani.Vies,to ze nezosmilnis,znamena to,ze nebud neverna muzovi(zene),ktoreho Ti pripravil Boh.A to ze Ty spis s niekym,s kym Ty nie si zosobaseny(a),tak si neverna tomu,kto je pre teba pravy : (( napr. ja by som nebola rada,aby muz s ktorym budem zit mal predo mnou aspon 10 zien s ktorymi by uz spal:(
sex az po svadbe je podľa mňa nezmysel, fakt sa vám divím. ale každý si robí, čo uzná za vhodné, takže kto chce, môže mať sex až po striebornej svadbe.
A kde v biblii sa to pise?
ked mas depku tak pis inde a nie tu alebo si daj tabletku a spi.
tie posledné slová odvolávam, mám depku, tak som to prehnala
pridávam sa k tým sex pred svadbou, lebo ten je dosť veľkou súčasťou partnerského života, aj keď niekto tvrdí opak, ja mám opačný názor, pretože keď má niekto dostatok sexu a myslím tým aj kvalitného, určite má plnohodnotejší život, som o tom presvedčená, a keď niekto chodí spolu 3-5 rokov a čakajú až do svadobnej noci, pripravujú sa o veľa pekného, a zdá sa mi to choré, takto sa ukracovať, nedopriať si , ja tomu hovorím blázniví kadehacki fanatici,
Ja osobne si myslím,že sex pred svadbou by mal byť.Nerozčuľujte sa,pokooooj.Dobre viete,že aj sex je v živote dôležitý a ak sa dvaja zoberú a až potom sa ukáže,že im to v tomto smere neklape,tak potom čo?Ak sú nábožensky založení,tak ostanú spolu celý život a sú nešťastní.Alebo si nájdu iných partnerov a potom čo?Podvádzanie?Rozvod?Samozrejme nie som za časté striedanie partneov,ale ked sa dvaja majú radi a plánujú spolu budúcnosť,tak by to mali ešte pred svadbou spolu skúsiť.Tož,môj názor.
Sorry,ak sa vám nepáči.