Sex az po svadbe

johi

pise sa to v Biblii napr. v 2.mojz.20,14 a tiez v 5.mojz.5,18. - to je z 10 Bozich prikazani.Vies,to ze nezosmilnis,znamena to,ze nebud neverna muzovi(zene),ktoreho Ti pripravil Boh.A to ze Ty spis s niekym,s kym Ty nie si zosobaseny(a),tak si neverna tomu,kto je pre teba pravy : (( napr. ja by som nebola rada,aby muz s ktorym budem zit mal predo mnou aspon 10 zien s ktorymi by uz spal:(

rasto

sex az po svadbe je podľa mňa nezmysel, fakt sa vám divím. ale každý si robí, čo uzná za vhodné, takže kto chce, môže mať sex až po striebornej svadbe.

msaj

pridávam sa k tým sex pred svadbou, lebo ten je dosť veľkou súčasťou partnerského života, aj keď niekto tvrdí opak, ja mám opačný názor, pretože keď má niekto dostatok sexu a myslím tým aj kvalitného, určite má plnohodnotejší život, som o tom presvedčená, a keď niekto chodí spolu 3-5 rokov a čakajú až do svadobnej noci, pripravujú sa o veľa pekného, a zdá sa mi to choré, takto sa ukracovať, nedopriať si , ja tomu hovorím blázniví kadehacki fanatici,

eviak

vazne, ja si neviem predstavit, ze by som sa za niekoho vydala bez toho, aby sme pred tym mali sex. ten je sakra dolezita sucast partnerskeho zivota.
ale proti gustu...

jana2

Ja osobne si myslím,že sex pred svadbou by mal byť.Nerozčuľujte sa,pokooooj.Dobre viete,že aj sex je v živote dôležitý a ak sa dvaja zoberú a až potom sa ukáže,že im to v tomto smere neklape,tak potom čo?Ak sú nábožensky založení,tak ostanú spolu celý život a sú nešťastní.Alebo si nájdu iných partnerov a potom čo?Podvádzanie?Rozvod?Samozrejme nie som za časté striedanie partneov,ale ked sa dvaja majú radi a plánujú spolu budúcnosť,tak by to mali ešte pred svadbou spolu skúsiť.Tož,môj názor.
Sorry,ak sa vám nepáči.