Aky je vas nazor na tuto temu?
Sex az po svadbe
Ak ma zena od seba starsieho muza alebo uz ten muz mal uz skusenost zo sexom. Urcite to so sexom nevydrzi ani zena, ani jej partner do svadby. Lebo sa to jednoducho neda!!! Svadba je vazny krok a nejde iba o to. Aby sa mohli dvaja ludia zobrat, tak musia mat dost penazi.
Co sa tyka neskuseneho muza. Tak mam kamaratku, ktora chodi este s chlapcom, ktorý nemal sex. Mozu sice vydrzat so sexom do svadby. Ale vsetko zavisi od toho ci to chcu tak obaja. Pokial sa ovsem zoberu do 3-4 rokov.
ahoj
Ci sa mylim??
lebo proste niektori ktori to propaguje sex pred svadbou proste utocia na tych druhych.
tak sa spamatajte a nauste sa preoste len vyjadrit nazor.ja som ho tiez vajadrila a vela ludi tu so mnou nesuhlasi,ale zas im nebudem nadavat,aj ked maju iny nazor!.ved sme tu snad normalni,civilizovani ludia nie?
ja naopak poznam vela parov,ktore takto zili - sex po svadbe : )
len sa mi zda,ze miestami to tu ide az do krajnosti-pomaly sa tu ludia urazaju na tejto stranke : (
Ve to ma byt o vyjadreni svojho nazoru ci nie??
No ja si myslim,ze sex pred svadbou je uz normalna vec...a este som nepoznala nejaky par,ktory by cakal az do svadby.A myslim si,ze sex je velmi dolezita vec ci uz vo vztahu pred svadbou alebo az po svadbe.a na vsetko su stale dvaja
karola, dakujem!
Jaja úplne s tebou súhlasím.
mylsim si, ze mat sex po svadbe je total hlupost..to robili nase babky!
Ak si dvaja ludia, nesadnu po svadbe v sexe, tak to uz z casti nema zmysel byt spolu..Keby pred svadbou sexualne spolu zili, vedeli by, co a ako..ale ked sa vezmu, nemusi im to v posteli vobec klapat!prve hadky..rozvod..takze radsej sex!!!!
ja by som k tomu pridala 1.Korinťanom 6:9-11 napríklad.
spytko a je tam ovela viac toho.Bozie zakony ohladne mravnosti a moralky sa predsa nemenia.preco by mal byt rozdiel novy a stary zakon?ved bozie normy sa vobec nemenia,to len ludia ich nechcu akceptovat lebo si myslia,ze by ich obmedzovali.nechcu sa nikim a nicim nechat viest.dodrzuju zakony krajiny v ktorej ziju,su veriaci a boh je nad kralmi a vladcami zeme a toho zakony a zasady uz nemusia alebo nechcu dodrziavat?hovoria,ze su veriaci ale nechcu aby boh zasahoval do ich zivota?potom aka je to viera bez skutkov?mrtva?!a najhorsie,ze takych,ktori to robia,co sa paci bohu odsudzuju za to,ze su staromodny.boh a jeho zakony nepodliehaju mode..a su bozie,teda dokonale nie ako ludske nazory alebo modne trendy aj co sa tyka moralky.vedel preco ich dal-su na ochranu cloveku.
no,to len nazor preco aj su ludia,co suhlasia: sex po svadbe.nemali by sa tu pisat nabozenske veci,ale toto su biblicke,nie nabozenske :-)