Sex az po svadbe

johi

ja tiez ulpne suhlasim s tym,ze sex az po svadbe.ved je to tak napisane aj Biblii.A Boh vedel,preco to prikazal - pohlavne choroby,nezelane tehotenstvo a mnoho inych veci. : )

ivette

Lilinka: Ty si mala stastie. Niektore moje kamaratky nie. Bohuzial, statistiky nepusita. Z parov, ktore mali sex az po svadbe je len 40% stastnych a 41% priznava, ze ich problemu su spojene s problemami v sexe. To je dost velke cislo. Tuto europsku statistiku najdes na internete.

ivette

Lilinka: Ako prevenciu pred nechcenym tehotenstvom a chorobami predsa uz daaavno vymysleli ochranu (kondom, keby si nevedela), takze o com?

ivette

Vivien a Lilinka: To krasne, ze ste take cnostne divcata...ale jednu vec si neodpustim. Moj krasny vztah trva uz 7 rokov, stale sa zpoznavame - napriek tomu, ze sme spolu kazdy den, rozpravame, zdielame totozne nazory, chodime do prirody, sme doslova dualne duse...a...sexujeme. Nemame o nic menej hodnotnejsi vztah ako je ten co ma Vivian, aj ked tomu asi tazko uverite. Vztah zalozeny na priatelstve je ten pravy. Skutocne. Ale vy podcenujete sex. Je to ulne ina sfera zivota a je fakt velky risk sexovat az po svadbe. Preco?? Lebo to nebudete vediet. Sex vyvolava pocity, o ktorych netusite a nenadarmo sa hovori, ze ked to nefunguje v posteli, nefunguje to manzelstve. Je mi jasne, ze vy si to nemyslite, ale, popravde, nemate skusenosti. V ziadnom pripade vas nechcem nahovarat na sex a je mi nad slnko jasnejsie, ze by sa mi to ani nepodarilo, ale damy, prve milovanie nie je take uzasne, ako o tom pisu v Brave. Boli a krvaca, rozkos je ta tam (teda urcite nie taka, ako si predtavujete). Skutocne zosuladenie v sexe trva peknych par mesiacov, takze vas len chcem upozornit, aby ste si touto dusevnou katastrofou nepokazili svadobnu noc. Pretoze az potom skutocne pocitite, co to s vami spravi a budete prekvapene. Neda sa vsetko vyrozpravat a prehladkat, tie pocity budu len vase. Nemajte ruzove okuliare, drzat sa zasad neznemane vzdy robit to spravne. Viete si to rpedstavit? Po tych rokoch mojkania a hladkania sa od vas bude ocakavat sex. Vy to budete od seba ocakavat. A ono to nepojde. Ako? Preco?.. Jedine co po vas chcem, damy, je, aby ste porozmyslali a zacali sa venovat sexu aspon par mesiacov pred svadbou. Som si 100% ista, ze potom pochopite preco.

lilinka

dakujem lost angel...ja osobne nemám čo ľutovať a držím palčeky aj vivien, lebo ozaj nemá o čo prísť, iba ak o nechcené tehotenstvo, alebo nejakú pohlavnú chorobu, sú to veci, ku ktorým sa dnes dá veľmi ľahko prísť a platí to hlavne pre tých ktorý žiju tak, že často striedajú partnerov...nechápem prečo pri tom striedaní musia mať aj sex....vivien, drž sa dalej svojich zásad, len ten kto sa ich nedrží zažije bolesť...

vivian

lilinka,ty si to pekne napisala.potesilo ma to,my mame tiez take zasady,drzime sa ich a mame aspon priestor budovat vztah na zaujmoch,vzajomnom poznani osobnosti.vsimame si,kto aky je,co ma rad,ci si dokazeme dobre porozpravat...a vela spolocenskych podujati,takze na sex nemame kedy mysliet.a to nemozeme bez seba zit.mojkujeme sa,pohladime,objimeme,dame pusky...a to je vsetko.lubime sa prevelmi a planujeme svadbu.v nasich rodinach to tak bolo,a tie zasady mame obaja.on ma ani netaha do postele,naopak,nechceme to,tak travime vela casu v spolocnosti inych a nevyrabame si "kriticke" :))situacie.

lost angel

Ako som povedal bol som nazoru ze treba cakat. Dokonca som odmietal dievcata velmi velmi dlho ale potom prisla jedna pri ktorej to bolo uplne prirozdzene a myslim ze vtedy sa to vo mne zlomilo a povedal som si ze dobre kaslem na svoje zasady. A nemam teraz pocit ze som urobil zle. Zalezi na tom ci ten druhy stoji za to. Bohuzial dnesna doba je fakt chora a clovek si nieje nicim isty a vacsinou chlapci slubia cokolvek aby sa dostali pod suknu dievcatu. To je dost biedne a dost ma to stve ale inak to uz asi nebude. Iba si treba hadam vazit takych ktori to nerobia.

lilinka

lost angel - Veľmi pekne si to povedal, že ak je sex orientovaný na jednu bytosť, áno vtedy je to krásne a nie je čo riešiť:o), aspoň vidíš, že existujú aj zásadový ľudia, ktorým nevadí názor okolia...ja som nepovedala, že neboli žiadne nežnosti alebo láskanie...prečo nie??? ale pohlavný styk, to je predsa len veľká "zodpovednosť" pre zodpovedných ľudí aj svedomie ktoré človek má...tak ak ho má tak mu má čo povedať....

lost angel

Ahojte mal som nazor ze sex po svadbe je fajn. zmenil som pohlad.
Sex je pekna zalezitost v pripade ze je dostatocne kontrolovana alebo orientovana na jedneho partnera. Som nazoru ze clojek je tvor ako kazdy iny a potrebuje urcite veci k zivotu ako je napriklad sex... neviem si predstavit ako dokazem s niekym existovat bez krasnych noci plnych vasne a nehy. Asi by to neslo nezne mojkanie a laskanie. Predstav si krasny vstah bez sexu.... A potom ten krasny a pokojny dlhy zivot s jednym partnerom po dobu 50 rokov. ty mu veris on veri dalsim 20 zenam vedla teba... :) muz je lovec zenskych srrrdc...