stale hnacky pomoze mi uz len psycholog????

lejn

joni robili bola som tam sama bez toho aby ma tam svoj doktor poslal. Aj alergologicka sa ma pytala ze od akeho doktora mam odporucenie a ze ze od nijakeho prisla som dobrovolne ta az som ju zarazila ale na vysledky uz cakam vyse mesiaca v pondelok mam zavolat ci uz su tak uvidim ze co...

joni_

moze to prist az v noci, ja som mlieko tiez nepila vecer, vlastne mlieko ako napoj nepijem uz davno ale jedla som jogurty, smotanu, syry a tak... a neprislo to hned ale proste sa to cez den nejak nazbieralo a v noci to uz travenie nezvladlo. Teda ja som sa s tym par peknych rokov natrapila kym prisli na to ze je to alergia :( stale tvrdili ze vraj psychika, no ale viem ze aj stres mi robi problemy ale nie zas taketo

lejn

joni az sa mi trosku ulavilo ze nie som sama normalne sa bojim ist spat aby sa to opat nezopakovalo. Mala som pocit ci to nie je z mlieka ale neviem preco sa to skor neprejavilo ked som ho pila hned rano . mohlo to zaucinkovat az v noci? je to mozne, inac mlieko som nepila uz asi 3 roky.

lejn

rng a neda sa to kupit u nas v lekarni, ide mi skor o to aby som to mala uz hned a ked si to objednam nieco to potrva.

RNG

maria, porovnaj acidofilne mlieko s 10 milion bakteriami k jednej kapsule Potent Acidophilus, ktora ma 3 miliardy probiotik, tj 300 krat tolko.

joni_

asi tak ako pise RNG, aj ja som mavala nocne hnacky, krce, studeny pot az na odpadnutie a presne to mi povedala obvodna: ze telo sa snazi zbavit niecoho co mu nesadlo. U mna to bolo nakoniec mlieko, teraz mam uz noci kludne.... dufam ze mi to tak aj zostane, viem co som si prezila a verim ze aj tebe musi byt riadne blbo v taku noc

lejn

mariaa caj z dubovej kory som vyskusala a nic, vit B stale beriem tiez nic a co sa tyka acidofilneho mlieka tak z toho ma prezenie este horsie...