potrebujem radu mam stale hnacky a doktory su uz v koncoch nevedia mi zisit preco.... pomoze mi psycholog aby mi bolo lepsie? dik za prispevky
stale hnacky pomoze mi uz len psycholog????
RNGno tak teraz si to myslim aj ja ale psychiku uz mam znicenu a to len z toho ako mi je kazdy den.. a ten colostrum ako ho zohnam lebo probiotika beriem, v potravinach som videla ten psylium ale ten colostrum nevie...
lejn,a stravu si si upravila,lebo mastne jedla a vyprazane, mne napr.robili problem...mala som po nich tazkosti hnacky atd.skus si kupit ten dubovy caj a pij ho....ked uz nic nepomaha...alebo ako radi RNG,ja som mala tiez dlho problemi a zacala som brat B-komplex,a presne ako pise RNG,rano ked som niekde sla,normalne som bola taka oslabena koli crevam,ze som si myslela ze uz nikam ani nepojdem a ked som sa ukludnila,dala si B-komplex tak mi to pomohlo,potom ma napadlo,zacat si kupovat ACIDOFILNE MLIEKO Z AGRA CO OBSAHUJE DESAT MILIONOV LAKTOBACILLUSACIDOPHILUS.... a to mi dost pomohlo....ale este teraz ma napadlo,vela ludi si chvali kozie mlieko,alebo si kup tablety kozie...skus aj to za to nic nedas...prajem ti vela stastia...
lejn, nocne hnacky to nie je vec nervozity, ale telo sa znazi vyhodit nieco, co ho velmi drazdi.
Takze sma spat na psylium, collostrum a probiotika,
Davka lyzica psylia,vysypat 15 kapsul collostra dobre premiesat zaliat vodou a vypit. Po dvoch hodinach zobrat probiotika, dobru zmes , 2 kapsule. Po osmych hodinach znovu zopakovat, a znovu az hnacky definitivne prestanu.
Uz druhy krat za tyzden, v noci som mala strasnu hnacku bola som niekolko krat na WC ale najhorsie boli tie krce, myslela som ze odpadnem. Stalo sa to niekomu? neviete o co by to mohlo ist?
moj najstarsi brat , dost nervozny typ, mal hned zrana problemy s hnackou, takze musel robit pravidelnu zastavku v polceste do roboty.
Prestal pit na ranajky mlieko a zobral si Stress-B a odvtedy ten problem nema.
Takze niekomu toto pomoze tiez.
rng tak to ja neviem crevna flora ked je zla ze o co ide ale na vysetreniach co som presla asi vsetkymi som mala vsetko v poriadku a inac beriem dva druhy probiotik , vit. B a vital podla krvnej skupiny a kedze mi nic nezistili na vysetreniach ja uz len pripisujem ze to mam len zo stresu. Preto sa pytam, no tak ja skusim si to asi objednat a dufam ze mi to nejak pomoze.
lejn, moja zena mala casto hnacky zo stresu.
Ale zrejme tam prispievala aj zla crevna flora.
Dnes ich uz nema, lebo stress si odstranuje vitaminmi B a obcas berie St Johns Wort, a creva som jej precistil psyliom, collostrom a nasadil probiotika. Takze ma pokoj.
RNG a myslis ze je to pre mna vhodne. Lebo ja neviem ani co potrebujem.. Ked ja mam take pocity ze mam skor strach z niecoho skor strach z toho ze ked niekde pojdem von tak ze mi pride nevolno... Nechapem co to je so mnou. A je mozne ze ked budem brat nieco proti stresu ze tie hnacky by mohli aj zmiznut?
lejn, zavolaj do predajni v predajnej dobe, predavacky ti vsetko popisu, co maju aj ceny.Z Lucenca ti poslu aj na dobierku, usetris si cas aj peniaze na dopravu.
rng nevedela som ze to je od teba a co som pozerala na tvojej stranke nic som tam tak nenasla tak mi daj nejako vediet kolko to stoji, kolko bude stat dobierka a tak ...dik