potrebujem radu mam stale hnacky a doktory su uz v koncoch nevedia mi zisit preco.... pomoze mi psycholog aby mi bolo lepsie? dik za prispevky
stale hnacky pomoze mi uz len psycholog????
a daju sa kupit normalne v lekarni?
su to vseobecne veci na ukludnenie, prirodne prostriedky, ktore pracuju pre mnohych.
rng stress B lepsie povedane vit. B stress beriem uz od aprila a nepocitujem nejake extra zmeny a tie co si vymenoval su co...dik
skusila si stress -B alebo B-100?
Ak je to zo stresu, tak to by malo pomoct.Pripadne St Johns Wort obcas, ked citis, ze na teba lezie stress, ako sa moja zena vyjadrila"vyskocila by si z koze"
Alebo ine ukludnujuce, ako GABA, SAM-e, kava-kava....
nevie niekto z coho by to este mohlo byt? som uz zufala....
no neviem presne ci autimaticky davaju test alebo treba poziadat, ja som mala odporucenie od neurologicky s poziadavkou urobit test na depresiu
to mi dali papier s otazkami ako napr. chuti Vam jest, mate zmysel zivota, ste casto unaveny, busenie srdca atd.... a potom este niektori psychologovia davaju take obrazky, farebne machule podla mna :) a treba povedat co mi to pripomina, mne podla tych testov vyslo ze depresiu nemam ale aj tak chodim na psychoterapiu, vraj mam v sebe napatie, nepokoj a tak...
no tak to je na zamyslenie ze ked nic neberies je ti lepsie... a joni o aky test ide? mohol by si mi to blizsie opysat? to ked prvy krat tam prides ti daju naprv test?
No..ja som mala problemy roky a brutalne,az som bola zufala. Zacala som s probiotikami,trocha sa zlepsilo,ale vratilo sa. Alergiu mi nezistili na nic.Pre istotu som zacala drzat dietu,chvilku pokoj,opat sa to vratilo. Potom som zacala psyllium,zase par dni super,no potom ked som zjedla psyllium,prehnalo ma do 15 minut. Potom som skusila tabletky na travenie co mi poradil RNG,.nejak extra zmena nic,akurat pomoze ze mi nieje tazko ked zjem nieco tazke,ale na hnacky nemalo vplyv. Uz ked som bola hotova s nervami som isla na kolono,vsetko v poriadku,lekar mi predpisal spazmolytika,lebo si myslel ze je to asi najskor funkcna porucha.Zacala som ich brat,no aj tak ma zvyklo prehnat. Tak som prestala brat uplne vsetko zo dna na den a nic mi nieje:)