potrebujem radu mam stale hnacky a doktory su uz v koncoch nevedia mi zisit preco.... pomoze mi psycholog aby mi bolo lepsie? dik za prispevky
stale hnacky pomoze mi uz len psycholog????
Vápnik v orgnickej forme je v sezmových alebo iných semienkch, maku, keli iných zeleninách, morskýh riasach a i. Najvačší zlodej, ktorý nám vápnik z tela odoberá, je jednoduchý cukor, hlavne scharoza. Okrem toho tu platí, že ak dodávame zeleninou a obalmi obilnín iné minerály, budeme mať aj dosť vápnika.
Zlé stravovanie je príčinou hnačiek i nedostatku vápnika.
lenze co asi mam robit? uz mi zostava toho vapnika len 4 dni tak uz je to asi jedno, napisala mi ho obvodna lebo som mala vysledky z krvi v minuse, inak by mi ho nedavala... a to ze si treba najskor zistit ake mineraly a vitaminy chybaju by som aj ja rada, leneze to by mi musela Dr. zobrat na to krv.... a ona mi ledva zobrala na ten vapnik....
Vápnik v anorganickej forme a vo veľkom množstve, iste, doktorke je to jedno, že sa ti pousadzuje na stenách ciev, v obličkách a inde, to budeš klopať na dvere iných ordinácií.
ja si myslim,ze skor nez zacne clovek brat nejake ci len doplnky,mal by sa poradit a zistit poriadne ake mu chybaju, aj taky vapnik...Joni_,ked je ho vela nie je dobry usadza sa napr.v cievach...ale ty ho mas predpisany od lekarky ako citam....je velmi tazke najst si lekara,ktory pomoze atd.
joni, ako myslis....
joni, vapnik vo forme uhlicitanu vapenateho znizuje kyslost zaludka, tj zhorsuje travenie.Nevim, kto ti to poradil, ale zrejme nema potuchy, ako travenie vlastne pracuje.
Ze na spravne travenie su potrebne kyseliny a enzymi a to treba adresovat najprv.
RNG: poradil mi to nejaky clovek co sa v tych pripravkoch vyzna podobne ako ty, tak neviem, ja nie som znalec a neviem kto ma pravdu, obcas sa v tom vsetkom stracam. Poradil mi 3xdenne Bromelain+Papain a klickovy olej s vitaminmi A,C,E a probiotika. Vraj prvy ucinok sa dostavi tak po 3 mesiacoch pri mojej diagnoze, mam pri alergii CFS co ma viac trapi ako tie samotne potraviny :(
ahoj lejn, no to je fakt otrava to cakanie, ja dufam ze tak za tyzden mi bude lepsie, beriem teraz uz treti tyzden vapnik 1000mg denne a cim dlhsie tym horsie mi je na zaludok, ale uz mam len tyzden a potom pauza. Uz sa tesim, myslim ze aj minule ked som ho brala tak mi bolo zle, tak sa moc nestresujem