potrebujem radu mam stale hnacky a doktory su uz v koncoch nevedia mi zisit preco.... pomoze mi psycholog aby mi bolo lepsie? dik za prispevky
stale hnacky pomoze mi uz len psycholog????
mariaa tak to mas uz napadlo davno vies ale tak casto chodim po tych doktoroch ze nemam chut zhanat este dalsie aj ked uz dlho nad tym uvazujem...
Ahoj lejn...tak zmen lekara...a skus sa s nim porozpravat...pekny den...
lejn, na to mas lekarov a mikrobiologov. V tom ti ja nepomozem, ja som tu na fore len "doplnkar", nic viac.Aj to len pre to, ze sa s tym lekari zatial odmietaju zaoberat.
rng a ako to zistili ze mam toho neskodneho ked vsetky priznaky co ma ten bacil mam aj ja.a vo vysledkoch nemam napisane ze je neskodny.
lejn, druhov escherie coli je hromada, len niektore su velmi skodlive. Dokonca su medzi nimi je uzitocne, pri cykle zeleza v krvi pomahaju recirkulovat zelezo spat do tela.
Ahoj lejn...no,aspon ze nieco nasli,co uz mam robit...i ked je to helikob.len nechapem kde som ho nabrala...ale asi to bude zo stressu...no k tomu tvojmu,nie je nebezpecny aj tu som to citala,ale mal by sa preliecit...sak pri hnackach straca telo vit. a mineral.a dolezite latky v tele...tak aspon si ich sama nejak dopln,vit.sk.B su velmi dolezite....a horcik,vapnik...ja ti nemozem nejak radit,len pisem z vlastnej skusenosti,ze su dolezite,lebo aj mne chybajy a viem aky to ma dopad na telo...ale aj na psychiku samozrejme...ja by som na tvojom mieste sla k psych.ale len on sam ti nepomoze....tiez sa drz a zelam ti aby sa ti to uz konecne upravilo...
ja teraz beriem 3druhy antibiotik 7dni a potom budem brat probio-fix na zaludok...a tak pojdem zasa na hadicku-fuj...pekny den...
mariaa tak to je zle ked ti toto zistili ze? ale aspon vies co ti je. Vies ale mne povedali ze to sa nemam coho obavat ze to je normalne ze mam takeho bacila lebo mi proste neskodi co mi nejde nejak do hlavy ja som si tiez nieco o tom uz precitala a az som sa vystrasila. nechapem nicomu predpokladam ze zajdem uz len za psychiatrom mam taky pocit ze mi z tych problemov odchadza rozum.... inac dik drz sa
NA TOTO JE DOBRE-PIT HARMANCEKOVY CAJ,DOBRY NA ZALUDOK NA UTISENIE,NA PREKYSLENIE ZALUDKU JE DOBRE ZJEST KUSOK BANANA.A JE DOBRE DRZAT AJ DOJCENSKU DIETU:BANANY,JABLKA RYZU A HRIANKY.
Ahoj lejn...konecne som ta nasla,mne nasli helikobaktera a som alergicka na mliecnu bielkovinu kazein....
to co tebe nasli som citala v knihe...tak sa ti pokusim opisat...
bakteria-ESCHERICHIA COLI-E.COLI-TAZKA FORMA OTRAVY SPOSOBENA MALO PREPECENYMI HOVADZIMI FASIRKAMI A INYMI VYROBKAMI Z MLETEHO MASA,DOSLEDOK ZLEJ HYGIENY V KUCHINIACH BUFETOV.
PRIZNAKY-ZVRACANIE A SILNA HNACKA,CASTO KRVAVA.PRIZNAKY SA OBJAVIA DO 12-72HOD.A TRVAJU AZ 10DNI.CASTO JE NUTNE PACIENTA HOSPITALIZOVAT.
Poznám prípady, kedy kozie mlieko pomohlo aj pri rakovine a odporúčal ho pacientovi lekár.