Ahoj, mam 43 a hladam zienky po styridsiatke, na vymenu skusenosti, receptov, alebo si len tak pokecat o zivote.
Mam po styridsiatke a je mi fajn
netreba sa vyhovarat ze neni cas, na prechadzky, mne sa dnes nechcelo,ale vybehla som do lesa s priatelom ,nasli sme par bedli a hlavne super vzduch sme nadychali, potom sme si ho pokazili v krcem pri troch pivach ,chodite so svojimi partnermi do krcmi na pivo si pokecat ,,odrelaxovat?
No a inac, ako sa mate? Uz sa nam ochladilo, ale dnes bolo este pekne slnecno, mohlo by to vydrzat dlhsie...Konecne som mala aj ja huby-ale z trhu, kedze na hriby sme sa tento rok vobec nedostali.Ak budete mat cas, tak sa ozvite.Papa!
Cauko Invero, keby som vedela, ze si tak pozde hore, zapla by som si pocitac, ja som v noci tiez strasila, citala som si knihu.
Asi,vlastne urcite uz spinkate,ja nemozem,tak vas zdravim a poslusne hlasim,ze na vas myslim,opatrujte sa,nejako sa nam tato stranka straca.tak udrzujem vatru!
ja mam od narodenia problem s klbmy ,mozeme si o tom viac pisat,,hlavne je klud plavat a pri sedeni neprekladat si nohy co robim:}stale,skus is zohnat chonrosulf,vyborny na chrupavky ,ale vela stoji. a dopoprucuje sa jest chrupavku ziverat,{ ja to skusam na kurati:}.inak zavidim vam ze cvicite, ja sa len natahujem s priatelom:}
Ahojte zienky! Hanuska, to mi je luto, no uz budeme asi len chorlavietm a preto sa snazim aspon cvicit. Zacala som uz chodit na aerobic a v piatok plavat a citim sa lepsie, neboli ma uz tak chrbtca. Cez sviatky idem k nasim a brat je lekar, tak ti to Hanuska zistim, co je na to dobre. Tak o chvilu idem pozerat film- Sukromne pasce, celkom ma to bavi. som rada, ze pocasie sa trochu umudrila, kazdy den idem na prechadzku so psikom-hoci sa mi niekedy nechce, ale aspon sa prejdem, odreagujem a slnecna jesen robi tiez svoje >))Tak sa drzte a ked budete mat cas, napiste.Pa!
Tak to mi je luto Hanuska, no rada by som poradila, no este som s tym nestretla. Klikla som do googlu, tak napr. na stranke primar.sk sa nieco blizsie dozvies. Pekny vecer!
ahojte baby. Zistili mi koxartrozu, artrozu - no strašné čo ešte na mna nelezie- neviete poradiť ? Nemáte skusenosť?Ako som celý život nemala väčšie zdravotné problémy, tak tento rok sa len tak na mna sypu. Berie mi to energiu často sa pristihnem , že som až do zufalstva zamyslená.
Ahojte! No Tinka, s tou ozarovanou vodou je to fakt zaujimave, este som o tom nepocula. Co sa tyka mojho cvicenia, tak po tieto dni cvicim hlavne pracou v dome a okolo domu a pod, takze ziadne cinky, no musim povedat, ze aj praca nahradza cvicenie, niekedy mam svalovku, tak to je dokaz, nie? A este vela chodim peso, to mi pomaha udrziavat kondicku, niekedy za mnou 20-tky nestihaju...Celkovo si myslim, ze taka rychla chodza je v nasom veku najlepsie aerobne cvicenie. Pri behu trpia klby, pri trebars skakani cez svihadlo tiez a navyse hrozi spadnutie maternice. Poculi ste uz o tom?
Konecne piatok!!!Zienky kde ste?