Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
No nie to tvoje H Ťa aspoň otravovalo,to moje je H/2 pretože včerajším dňom to pre neho na 100% skončilo,pretože už si píše s inou na zoznamke :´(
Spať sa mi nedá stále sa mi pred očami odvíja celý náš vzťah...všetko čo mi hovoril,pýtam sa kde som urobila chybu,že či som zlyhala a prečo???
Prečo keď niekto ponúka lásku tak mu po nej poskáču ,veď on mi zobral všetko....nechce sa mi to ani písať,ale ja už nebudem môct veriť žiadnemu mužovi,pretože toto bola podpásovka riadna a to mám odžité svoje !!!!!!!!!!!!!!!!
schia ako keby si hovorila o mojom ex, aj to je také isté hovado..ja sa sama sebe divím že som sa tak trápila a plakala.Najlepšie spravíš ked zalezieš pod perinu a prespíš nejaké dni a mobil zahod čo najdalej lebo ťa budde trápiť ten blbec esemeskami.
Tak to viem určite,že doliezať nebude!
Na to má príliš rád sám seba,je to totálne egoistické,sebecké,chladné hovädo!
Práve som zistila,že už si začal písať s jednou "pascou" už hľadá náhradu.Je ako votrelec čo len hľadá vhodnú samicu na ochočenie a zotročenie,normálne mám chuť jeho meno vyryť na nebo aby si každá baba dala pozor na také hovädo ako je on!
Len vysaje všetko čo len sa dá a potom vás prekročí ako šupu od banánu!
Ja tuším umrem!!!!!!!!!§
Je mi hrozne....ako tak môže existovať?????????,
schia...správne,máš moj obdiv,ja som urobila to isté,tiež som potom plakala jak divá ale bolo to najlepšie rozhodnutie.Teraz sa priprav na to že začne za tebou doliezať a slubovať..tí chlapi sú všetci skoro rovnakí.A jeho nočnú košelu utop v rybníku
luuli,takto isto sme to s ex ťahali ako ty s tvojím,písali a ospravedlňovali sa raz jeden raz druhý,ja som plakala a on medzitým hladal druhú,ja som dúfala a on vedel že je koniec.Lenže držal ma s esemeskami pri živote a pri nádeji.Nebudem ti radiť,každý vzťah je iný,lenže on mi zobral pol roka zo života.A predstav si že ja som to ukončila rázne a dosť tvrdo a on sa zrazu prebral a zistil že ma má rád.Dovtedy to nevedel až ked som to ukončila.Bohužial mal už smolu..Sem tam ešte napíše ale ja už rovno vymazávam a nemienim s tým človekom čo nevedel čo chce ani minútu strácať svoj čas.Asi tak .
Takže ahojte....
No myslím,že už sem dávno neprispel niekto tak k "téme".....
tak....
JE KONIEC!
Neviem či tu niektorá z Vás je ,no píšem a som totalne vyprahnutá,ani plakať sa mi už nedá....
Som to skončila.....
Jáááááááá SOM TO SKONČILAÁÁÁ´!!!!
JA SLABÁÁ SOM TO SKONČILA!
Musím to napísať asi 1000 krát aby som tomu uverila!
Včera,......
je mi hrozne!!!!
Dnes ráno som si privoňala k nočnej košeli čo som u neho spávala a voňala.....po ňom....tak som skĺzla na zem a plakala,revala ako .....
Ja ho neskutočne ľúbim,ale s ním sa nedá žiť!!!
Pri ňom som zistila,že len láska vo vzťahu nestačí!!!!
Tentoraz je to definitívne!
Punkt.
KONIEC!
Dobrý večer, babule!
Tak začnem gratuláciou adriane:) Je krásne čítať aj teké šťastné príbehy. Snáď budete šťastní a dlho dhloooo Vám to spolu vydrží!
Satipe, tak ako vidím, tiež teraz prežívaš pekné obdobie:) Dúfam, že to takto bude pokračovať ďalej a už tu budeš písať len samé pozitívne veci.
a ako ja? Tak babule, v piatok som bola u neho teda zastavená..reku teda čo chcel? ospravedlňoval sa mi za niečo, kvôli čomu sme sa vlastne predtým hádali a tak. Potom začal o tom, že proste ho stále moc priťahujem a že si to neviem predstaviť s inou a tak. Tak som mu povedala, že to mám také isté. Už som musela utekať a ako ma odprevádzal pri dverách, tak povedal,že má chuť ma pobozkať, že nech už radšej idem, ja ok, a keď už som stála medzi dverami, tak som mu tak rýchlo dala pusu na pusu a utekala som. Pak, keď som už odchádzala z mesta, tak mi volal, že kde som, počkala som ho a ešte sme chvíľu spolu boli. Proste sme sa dohodli na tom, že bude asi najlepšie pre oboch, keď nebudeme nejaký čas v kontakte..a pak v sobotu ráno mi ešte volal a povedali sme si to isté, aj keď sme sa obaja zhodli na tom, že keby sme si to mali povedať do očí, je to horšie. pak mi ešte napísal sms,že ma má rád a že si ma váži..
a k tomu ctiteľovi,tak som mu to narovinu napísala-nemala som možnosť s ním byť osobne, že proste s nikým chodiť nechcem, on tomu rozumie. A aj som cez víkend spoznala jedného fešáka,ale aj tak mi to je naprd(sorry za výraz),keď mám v srdci iného.
a moja kamoška mi včera povedala, že si v piatok písala s mojim ex o mne..Teda že on jej prvý napísal. Tak som pozerala ako puk! Ale tak načo ma ide rozoberať s mojou kamoškou, ked ma aj tak nechce..??!!
Takže taký som ja mala víkend. No hrozný proste. Dnes som po dlhej dobe plakala a cítila som sa sama..
Ale dúfam,že nový týždeň už bude lepší a nebudem už fňukať ako malá:(
Majte sa zatiaľ
adriana tak to gratulujem:-))fiiha,takze svadba,no peknee:-)dufam,ze Vam to vyjde..ja v staronovom vztahu zatial velmi dobre,som spokojna..tento vikend bolo super,dufam,ze nam to vydrzi aj nadalej v takejto rezii..:-)odomna len tolko,takze babeny piste co mate nove??..
Ahojte kočky, no to sú mi novinky!!!
Ema20, som v šoku, aká vieš byť rozčertená .-) Ale myslím, že to je oprávnené, ved on je úplný idiot!!! To ho baví trápiť ťa, vzbudzovať v Tebe nádeje a hrať sa s Tvojimi citmi??? či fakt uvažuje iba tým, čo má medzi nohami???? Dobre si mu napísala, veeeľmi sa mi to páčilo, aj si to možno uložím niekde, ak by som to potrebovala :-) Ako sa máš teraz? Je Ti lepšie?
Satipe, Ty ako v staronovom vzťahu? Ide to?
Luuli, čo Ty?? Ako s tým ctiteľom? Ozval sa? Vysvetlila si mu, ako sa majú veci? Ja myslím, že ešte nie si celkom pripravená na nový vzťah, možno by bolo lepšie počkať...len ak si si celkom istá, že s bývalým to nemá význam, snaž sa byť s ním čo najmenej v kontakte, lebo inak sa budeš stále vracať...
Schia, no ja už neviem, čo s Tebou :-) Ale inak, aj ten môj má občas také reči, že kde by som našla lepšieho :-)) Ale asi má pravdu...
A tak na okraj...neberte to ako nejaký cynizmus z mojej strany, že vám to tu píšem, ale ten môj ma požiadal o ruku, takže budúci rok bude svadba :-)))) Tiež si nie som istá, či už som prirpavená,ale nemohla som povedať nie, srdce by mi to nedovolilo :-)
no a ešte k tomu všetkému mam aj zdrvotné problémy!!!