ahojte ma tu dakto taky vztah ako to prezivas? cmuk
vztah na dialku? pocit uzkosti
tabletky nech su radsej az krajne riesenie, posledne... vysad to radsej, lebo ak budes to brat teraz kym sa nic nedeje a musis sa len zmierit a vydrzat to ze je prec, ked bude daky problem nahodou sa nieco stane, tak potom sa celkom polozis.radsej opatrne. ved uz si v 3tiaju a to je 2,5 roka skoly kym skoncis to zvladnes
ja na humanitke mateja bela a ty? ja mam 22 a moj priatel inak jarko jooj milujem to meno :)a tie lieky fakt sa bojim ze mi bude zle mam kamaratov ale vsetci su spolu iba ja mam takýto vztah a moj priatel ma o 10r viac a vas baby? moj ma 32 :) ale rozumieme si
TUK.....nooooo,ja s k dovere snazim dopracovat,ale dost ste mi kocky pomohli,fakt:O
lenka maju sa brat pol roka a ja ich po 2 mes vysadzam asi moc riskujem dufam ze ma neklepne proste tocenie hlavy , zaludok proste des
Ja chodim na VS do Ziliny,vlastne tu sme sa spoznali,aj on tu studoval,ked ja som maturovala on promoval,predtym par mesiacov sme sa poznali a odvtedy sme spolu.som 2r.
aj ja chodim do BB:-))
s tymi tabletkami radsej prestan, to bude len horsie. radsej bud stale medzi ludmi, kamaratmi a stale sa niecim zabavaj aby si na to co najmenej myslela a cas ti pojde rychlo. a na akej fakulte si?
moj je profesion.hokejista uzasný muz poznate to po 2 mes.nevidenia idem sa z neho zblaznit xi , vzdy sa dopredu tesim je to strasna vzacnost sme spolu skoro 3r najprv bol v nemecku cil francie a chodim tam za nim vdaka nemu aj cestujem :) no ale mame fajn muzov vidim ze vsetky 3 doverujeme im a oni nam
uz je to na dobrej ceste, uz si zacala tak drzim palce aby si vydrzala. pojde to urcite.
mna mrzi ze som presla na antidepresiva a cil mi je z nich zle mam odvykacku cmuk ja ho lubim velmi mi chýba ja chodim za nim cil idem 13 okt.na 2 týzdne parada tiez chodim na vs do bb a ty ? ja 3ti rok a ty?
Lenocka musim sa to naucit verit,to viem,no aspon som uz zacala...snad dojdem do uspesneho konca..
TUK ten moj pracuje pre jednu firmu v Blave,3 az 4 dni je tam a potom lieta po svete,zaobera sa satelitnymi systemami..raz je na Sri Lanke,potom Kambodza,JAR,Kongo...uz si ani nepamatam kde to bol,len vzdy ked pride donesie notebook aj s mojimi rodicmi pozerame fotky..celkom dobre si rozumeju..teraz je v DR Congo,hlavne Azia a Afrika ,tam chodi, to mam este vzdy aj strach navyse aby nejaku malariu nechytil...ja za nim nemozem,ten cas co je vonku maka ako o zivot,ale ked je v Balve tak jasne za tem chodim.. A tvoj co robi?