Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
ja som to dostala vcera mam 12rokov :D
ja som to dostala 9.6 2009 tano som mala na pizame cervrne a bolita brucho tak ho dosanes a mam 10 no uz 11 zachvilu
Ja som to mala prvýkrát v 11-ich.Dcérka mala jedenásť a ešte to nemá.sem tam už také slabé bledé výtoky.no to má v poriadku.Dcérkina kamarátka dostala vlani čiže mala len 10 rokov.
Ja som tusim v 12, ci 13tich dostala...
fuha co tu citam, ze uz 11-13rocne dievcata maju menzes...ja som dostala ked som mala 17rokov
lucinka no je to take vselijake mat prvykrat menzes...ja som ho mala dva dni a potom niekeolko mesiacov nic...ael teraz po 10tich rokoch to uz beriem ze to tak ma byt.... ale berem antiku, tak presne viem, kedy to budem mat...a aj mne pri tom byva hrozne zle.... prvy den idem umret.... len spat a ticho potrebujem...
lucinka: nikdy nezabudnem, ked mi mama rozpravala, ze nech sa nebojim, ze raz si na to zvyknem...a ja som jej nechcela verit, neznasala som ten menzes. Ale nakoniec som si naozaj zvykla po tych 7rokoch menstruovania a beriem to ako sucast mojho zivota...Neboj, aj ty si zvyknes:)) Drzim palce:)
...nom ja som to dostala neska rano....neprijemne mala som to v skole....cely den....:(.....a mam silnu jak xovado........a mam 13rokov......:(((
ja som ju dostala niekedy vo februári ked som mala 13 a bola som na dovolenke s otcom. no hrozný čas si to vybralo.. inak v poslednej dobe mám cyklus kratší a kratší, predtým bol pravidelný 28 dňoví, teraz len 18-20 :(( strašne ma to s*re
11 este ju nemam ani rok a mam pracidelnu