Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva menstruacia

nIkoletak

smajlik
Neviem co robim zle ale ta vlozka mi este vadi aj dnes.Asi si na nu nezvyknem ako ty.Rano som mala aj trochu mimo co ma nepekne prekvapilo.Zajtra by sa to nemuselo opakovat.

alzbee

Je to uplne normalne...prvy, druhy den byvaju zvacsa najsilnejsie...a kedze mas menzes prvykrat, tak je dost mozne, ze ti bude aj nezvycajne dlho trvat (kludne aj 10dni..), ale to sa ti v dalsich mesiacoch ustali na kratsiu dobu..

lolilolipop

ja som dostala prvu menstruaciu 24.7.2009 a mozete mi poradit mne sa zda ze ju mam trochu silnu ale neviem no ja ked idem na wc tak tecie zo mna jak... je to normalne?

Inner

Ja som mala asi 11 rokov, ked som dostala prvy menzes. Dost ma to vzalo, absolutne som nevedela, ako si dat vlozku. Mame som to povedala so strasnym zufalstvom v hlase :D. Dnes je vsetko ok :-)

[zruseny8]

na vlozku si zvyknes, neboj sa. mne to tiez este doteraz v prvy den vadi. a to mam menstracaciu asi 7-8rokov.
normalne prid za maminou a povedz jej ze si to uz dostala, ze si sa "stala zenou"

nIkoletak

No ja mam 15 rokov a dostala som to dnes.Bola som u kamosky ista som na WC a videla som ze mam hnedy vytok no ale co.Mala som taky cudny pocit.Ked som prisla domov isla som na Wc a zbadala som krv trochu som sa zlakla ale pochvili to preslo.Ale mam problem ta vlozka mi trochu vadi a este som to nepovedala ani mame a neviem ani ako jej to mam povedat poradite mi ?

nikitttka

ja budem mat za tri týždne 15 a ešte stále som ju nedostala a prsia tiež nič moc ale už som si zvykla mám navštívit lekára ??