Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
Moja dcérka má 9 rokov a dnes mi ukázala nohavičky. Bolo to také ružové zašpinenie. Môže ísť o blížiaci sa menzes? Vidí sa mi to veľmi skoro, iné príznaky puberty zatiaľ nemá.
serena/ to co pises krvacas ale krv nemocis?
aom to nepochopila to si myslis ze pri menstruacii sa aj moci krv???
mey020202/ koli priesvitnemu vytoku na gyndu ani nemusis to je normalne. A do buducucnosti: nemas sa vobec coho hambit, gyn.vidi kazdy den nespocetne mnozstvo zien a ked uz by si sa tak velmi hambila mozes ist k zene -gynekologicke nie muzovi.
inak tiez som plakala ked som vedela ze som to dostala, pritom som vopred vedela o co ide, ale jednoducho som to nechcela:)))
ja to dostala ked som mala 12. 2.6.1997
potrebujem pomoc ? neviem ci som dostala menstruaciu alebo je to priznak choroby. Krvacam ale krv nemocim.
madison nie si sama :D ja budem maž za chvilu 16 a tiež som rovná ako letisko :D
hoska.. ja budem mat o 2 mesiace 15r. a este stale .. nic ..a najhorsie je na tom to ;. ze ani prsia iadne .. nemam .. a ked .. vravim .. ziadne akZIADNE>. chapes to?? neviem ci skoro 15 rocne dievca moze mat "nemat prsia" keby som mala aspon kus.. ale nemam .. nemam ist s tym za mojou detskou lekarkou ??? pls o radu
a menzes nemam tiez..