Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva menstruacia

ShaulaThalit

lusiii: gratulujem! menstruacia je super, to je znak, ze je zena zdrava...
ja som ju dostala ked som mala 11 rokov, mala som biele nohavice, a zostala som ako zaseknuta, ked som to dostala, tak som plakala a cely vecer mi mamina vysvetlovala, ze to nie je ziadna choroba, ze je to dobre pre zenu :)

nickusa

Ja som mala svoju prvu menštruaciu ked som mala 14 rokov....a velmi som sa zlakla :D:D dokonca som odpadla na chvilu stoho stresu :D

Lusiii

ahojte...ja mam 14 rokov, v novembri budem mat 15 a prvu menstruaciu som dostala minuly tyzden...nebolo to nic odstrasujuce, ale ani nic velmi prijemne :D..ale co uz ved sme baby a patri to k zivotu :D

veve23

na noc aj kludne dve vlozky, alebo pod plachtu take co sa dava babetkam aby neprecikali matrac, ja to tam mam stale, lebo sa mi stavalo ze som pretekala v noci aj ked som vsemozne opatrenia urobila.

[zruseny8]

nIkoletak
neboj zvyknes si. je to novy pocit pre teba. rano si mala krv mimo? skus si dat take tesnejsie gatky, aby sa ti vlozka neposuvala alebo kadejako divne nevytvarovala (nemyslim o 2cisla mensie, ale urcite vies ake myslim a nejake take mas).ak si mala krv vzadu za vlozkou, to je tym ze lezis a preto ti krv tecie vodorovne. vtedy to vyries tak, ze si posun vlozku o trosicku dozadu alebo aby aj vpredu bolo dost. druhou alternativou su tzv. vlozky na noc. su dlhsie a k takymto trapasom by nemalo dojst. niektore baby si davaju aj gatky na gatky na noc, aby predisli riziku pretecenia

[zruseny8]

lolilolipop
ano je to normalne. prve dni byva menstruacia silnejsia ako ostatne dni. nicoho sa neboj, vsetko je ok