Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
Ja som mala dva mesiace pred 12stkou:-P Pravdaže nemôžem povedať že odvtedy som mala každý mesiac:) A aj ked dodnes (mám 20) sa stáve že mi mešká aj týžden dva :((( viem presne aké pocity mám ked "to príde":) Hlavné je poznať svoje telo. Čo sa týka bolestí, niekedy som sa priam zvýjala, niekedy mi zas nič nie je, ale zvyčajne ked cítim ež toto bude bolestivý mesiac, tak si rovno dám polku paralenu a je ok:)
nikittka
je to velmi individualne,nie je to nejaka sutaz predsa.kamosova dcera ked mala 12 rokov mala depresie,ze ma najmensie prsia v triede.a dnes po nej chalani len kukaju ako dobre vyzera.v zasade by si nemala mat vytok,preco sa neopytas mami a nejdes k lekarovi?
vies, ale ma to dost trapi ze este nemam kramy kamosky maju a ja nie :P pocuwaj aky mas ty vytok hmm? bo ja niekedy biely niekedy ako sopel niekedy hnedy ale slabulinko niekedy mastny niekdy slabo zlty skoro stale ini a ty?
ahoj niekto máva pred začiatkom menštruácie pár dní hnedý výtok takže aj u teba to môže znamenať že čoskoro dostaneš menštruáciu
Potrebujem pomoc!!
Moja kamarátka mi povedala že keď mám hnedý výtok tak zachviľu dostanem menštruáciu je to pravda ?? A ak hej tak kolko ten výtok môže trvať ??
wawawa
Ahoj ja by som ti radila zájst ku tomu lekárovi len aby si mala istotu.
Andrea123456789
Nemaj strach to je bežné , ja mám 15 tak isto a ešte som nemala menštruáciu a tiež mám výtok ale už asi 3 roky ono to príde samo keď organizmus bude pripravený a ešte máš to 16 času .
potrebujem pomoc :(
mám 15, dostala som menzes v trinástich ale stále nie je pravidelný. moja kamoška má väčšinou problém že jej to mešká, ja zas mávam strašne skoro.. niekedy aj po 20 dňoch, inokedy po 26.., už sa mi stalo, že aj po 16. mama sa o mňa bojí, chce ísť k lekárovi. čo mám robiť
ajja:
ja mam 15 a tiez este stale nidky som nemala menstruaciu mam vytok uz pomaly 2 roky a nic ale mam niekedy ako sopel niekedy biely a tak no
Ahojte baby rada by som aby ste mi niekto poradili lebo mam 15 rokov a menstruaciu este stale som nedostala a dost ma tot rapi mam kamosku co dostala v 12 a ja mam 15 a nemam este kramy prosim odpvoedzte mi a azslite mi na moj e-mail norikkkaaa@azet.sk dakujem