Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
tak si sa mala spytat
tebou ale dobrie plieskaju hormony v puberte
mama ta asi velmi dobre nevychovala ocividne
ako to ma niekto vediet preco mas bolesti tak dlho?na to ti odpovie gynekolog ked ta vysetri a urobi ti testy
si myslis ze kazdy problem sa da vyriesit cez nejake forum?
To sa tu naozaj nenájde nikto kto by mi dokázal poradiť ?? a nie poučovať ???!!! nie nechcem vediet dátum ved som napisala ze sa menzesu bojim! to ma fakt nikto nechape ??? chcem len vediet preco mam tie bolesti tak dlho !!!! viem co je celiakia , predsa s nou zijem !
a co chces pocut?datum kedy budes mat menzes?ako to mame vediet?co si myslis?to ti nepovie nikto
no celiakiu ucite nemas z bolesti podbruska
celiakia je chronické postihnutie sliznice tenkého čreva spôsobené precitlivenosťou na lepok, ktorý sa nachádza na povrchu obilnín
človek sa s tym uz narodi, je otazkou casu kedy v zivote sa mu prejavi
akože ty asi nevieš čo prežívam! viem možno mas menzes ale mám také bolesti ž e musim chodit na pohotovost aby mi pichali injekciu !!!! ! naozaj si taká tupá ???? mala som problémy s podbruškom už ako 9ročná ! nakoniec to vyvrcholilo celiakiou !!! chcela som radu ! nie poučovanie !
a co ze kamoska ma menzes a ty nie??to odkedy maju vsetky rovnako narodene zeny aj rovnako menzes?
dieta zobud sa a radsej sa zamyslaj nad inymi vecami
a na gynde som bola preto lebo som mala problemy s bruchom :) nakoniec mam celiakiu uz asi 2,5 roka
moze to byt preto ???
a oprava : ta kamoska ma menzes
od 25.novembra 2009 vtedy som mala presne 12 ma boli kazdy mesiac brucho :(
výtok mám od leta 2009 a menstruacie sa velmi bojim... moja mama ju dostala v 10 :(
na gydne som bola prvý krát v 9rokoch dosť ma to vzalo lebo mi prvýkrát robili výter aj ostatne somariny :( ale viem , ze si urcite najdem inu gynekologicku, lebo ta co mi robila vyter , bola takaa surova ... revala som asi hodinu :D
no ale moj problem je ten ... mám kamarátku ktorá sa narodila o den neskor ako ja a mame rovnake prsia ale ona mam menzes ! :D
ja v 12, ale mala som spoluziacky ktore dostali aj 10-11 rokoch, priemerne najviac osob s triedy dostalo v 12-13 a jedna jedina az v 16
To je uplne normalne ze este nemas menstruaciu ked mas 13 rokov. Niekto to dostane skor a niekto neskor... A takisto aj velkost tvojich prs neovplyvnis. Ja nemam skoro ziadne, mam 18 rokov a uz som si na to zvykla. Niekedy som aj rada:D
No a ja osobne som to dostala ked som mala 15 rokov. Tiez som sa bala ze to nedostanem, ale teraz ked sa na to spätne pozeram, som len rada ze to bolo tak neskoro.
Užite si to ešte a nestresujte :)