Ahojte dievcata. Prosim pekne, mohli by ste napisat kedy ste dostali svoju prvu menstruaciu a kolko ste mali rokov? dakujem
Prva menstruacia
Ahojtéé mam v auguste 13 rokov moje kamaratky maju uz menštruáciu ale ja nie! je to normalne??? prosim povecte
ja mam 13 rokov a este som nemala menzes a vsetky moje kamosky uz mali PREČO JA NIE???a uz mam aj chlpy v rozkroku aj v podpazuší a uz mam asi 1 a pol výtok!!!!!!!!!!!!!!!!! a naviše mam male prsia a chcela by som ich mat vecie ako sa to da????? pocula som ze vraj ked je dostatok vapnika (mlieka) tak narastu rýchlejšie. JE TO PRAVDA???????
ahojte mam 11 rokov uz asi 1rok a3 mesiace mam vytok.mam ho skoro kazdy den niako mi to nevadi lebo nosim intimky ale neznamena to nieco napr. niesom chora menses som este nemala prosim o radu piste na nick katarina8884, alebo na miklovicova.k@centrum.sk za kazdu radu dakujemm paa
Ahojte, ja som ju prvý krát dostala, keď som mala tuším 12 rokov, bolo to v siedmej triede na základke... bolelo ma brucho, mala som v ňom kŕče, to boli tuším jediné príznaky...
caffte mam 12-rokov moha by som uz dostam menzes vytok mam
zuzulicek a preco ju chces dostat?ked ju dostanes budes chcet aby si ju nemala, som si ista
len si pekne pockaj a bud rada ze nemas taketo starosti
caute .............povedzte mi prosim ako su prve priznaky menstruacie.........strasne by som ju chcela dostat ..........mam vytk aj ochlpenie medzi nohami ...a mam aj na moj vek dost velke prsia ................prosim
co najviac prispevkov DAKUJEM
vikušsa
ako som to už mnohokrát písala a budem sa opakovať každá sme iná niektorá dostane menštruáciu v 10 rokoch iná ju dostane až v 15-tich... niektoré nemajú prsia ani po 3 deťoch a niektoré by šli najradšej na plastiku, pretože majú prsia také veľké, že im vadia... máš 12 rokov ešte si v puberte, vyvíjaš sa to, že nemáš prsia neber tragicky ušetríš na podprsenke :D ... keď som mala 12 mala som o 12 kíl viac ako mám teraz a nosila som podprsenku s košíkmi takmer C, teraz mám 20 schudla som a podprsenka s košíkmi A je mi veľká... no a menštruáciu som dostala pár dní pred 12-timi narodeninami... moja mladšia sestra práve naopak na základnej škole nemala ako sa vraví ani cici ani rici... teraz je síce veľmi chudučká, ale nosí podprsenku s košíkami C... menštruáciu dostala prvýkrát keď mala asi 14 rokov...
takže vikušsa neber to tragicky navyše to, že nemáš ešte menštruáciu si užívaj lebo keď ju budeš mať pravidelne každý mesiac občas ti pôjde na nervy, pretože na základe nej si budeš musieť plánovať plaváreň... neboj všetko príde keď bude na to vhodný čas ... :)