Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva menstruacia

laskonka111

lolica 53 podľa mňa to vôbec nie je trápne, neboj sa určite to skoro dostaneš a zatiaľ si užívaj že to ešte nemáš, potom ťa to bude trápiť možno až do 50ky

1287

lolica53: som na tom tak isto! ale chcem sa ta opytat aky velky asi mas ten vytok? lebo ja neviem ci sa to aj podla toho urcuje ze kolko ho je ze kedy ju dostanem...

Lolica53

Mám 13 rokov a nič . Ja jediná som to ešte nedostala z našej triedy trápne čo ?
Minule bola u nás v škole gynekologička a spýtala sa kto ešte nemal menštruáciu bála som sa prihlásiť iba ja ? Dievčatá z našej triedy sú v tom že som menzes už mala klamala som im no čo už :(

tatiana b

dievcence neviem co riesite jedna skor ina neskor ale co pisete o tom vytoku to tak nieje ze je to v poriadku ja som tiez mavala a bol to zapal ale pouzivam teraz anionove vlozky "skvela vec "a vsetko je v poriadku napiste a ja vam poviem kde ich zohnat lebo v obchode su neni mne to poradil znamy gynekolog

jajusiQx

Mám tiež 12 a zatiaľ žiadne krámy. Je mi to trochu trápne že sa sťažujem ale chcela by som ich dostať. Moje spolužiačky už majú a je to také divné. Viem že je to čudné že ich chcem ale stále mi chýba ten pocit že som ženou alebo niečo také. A aký veľký asi má byť ten výtok pred menštruáciou? Lebo ja mam iba taký malý... A mňa vôbec netrápi že nemám prsia. To je to posledné:) Ked sa niekoho opýtam kedy by som ich mohla dostať povedia mi že čoskoro ale kolko to asi je? rok alebo dva alebo iba pol roka? Prosím poradte mi ohľadom toho výtoku aký ste ho mali veľký. Záleží to aj od toho koľko ho je?? Ďakujem!

mima 12345

oliz- takze teda ked napriklad mam vela vytoku znamena to ze mozem coskoro dostat menzes a zasa ked mam malo vytoku znamena to ze ho budem mat az neskor? dakujem.

oliz

mima12345 - ano urcite. Niekolko mesiacov pred 1.menzesom ma dievca vytok, je to normalne.Moze mat aj rok, rok a pol a tak.Je to individualne.Mozes urcite pocitat ze onedlho budes aj ty zenou.