chcem sa spytat da sa schudnut vo fitku? myslim zadok a stehna ak budem chodit na bicykel a veci podobne sa da z toho schudnut nie nabrat svaly? alebo aj beziaci pas
da sa schudnut vo fitku? nie vytvarocat schudnut
fraisee zrejme o chudnutí a o zdravej strave nič nevieš. ja na rozdiel od teba športujem a ešte som to aj študovala. tak sa láskavo staraj o seba slečna premúdrelá.
jezisi barbina, zase tie tvoje kecy.
mirka to povedala dobre.
Nie vo fitku sa zarucene pribera a chudne sa s cokoladou blazonko!!!
Da, ale ak si upravis aj jedalnicek! To je nevyhutnost...nemusis chudnut ked nechces, nemusis drzat diety, ale tu stravu upravit urcite musis...zrejme ti aj pomocou nej nieco zijde, ked mas na sebe nieco +...A ak tie cvicenia nebudes prehanat, tak zrejme nejake vacsie svaly nenaberies...toto by zaujimalo aj mna, pretoze sama cvicim...ale doteraz neviem ci na tych miestach chudnem, alebo sa mi to iba spevnuje :-p...Neviem, ale kazdopadne je to jedno, obe su +...aspon na mne o par rokov masko nebude visiet a snad ziadna celulitida, a budem vyzerat lepsie ako rovesnicky, ha :D...
no keď myslíte , že budete jesť ako doteraz a začnete cvičiť, že potom budete chudnúť tak sa veľmi mýlite. ale však si to vyskúšajte na sebe a uvidíte.
Schudnut sa da vsade.
to nie je pravda mirka. pokiaľ neupraví stravu, tak neschudne. športom si telo iba vyformuje. mne začali rásť svaly, čiže som sa akokeby zväčšila, preto posilku neodporúčam.