chcem sa spytat da sa schudnut vo fitku? myslim zadok a stehna ak budem chodit na bicykel a veci podobne sa da z toho schudnut nie nabrat svaly? alebo aj beziaci pas
da sa schudnut vo fitku? nie vytvarocat schudnut
mima: keď si si upravila stravu malo by to byť v poriadku aj s tým cvičením. teda keď budeš chodiť pravideľne cvičiť, tak sa ti pekne vyformuje postava. no ale skúsila by som na tvojom mieste vykonávať aj nejakú aeróbnú činnosť. aveľa pi, tie tri litre vody minimálne, naštartuje ti to metabolizmus a chudnutie pôjde rýchlejšie.
to sú jednotvárne cviky, bežiaci pás a bicykel,už ked tam chodíš tak spevnuje celé telo, vždy pred a po cvičení v posilke si sprav strečing, a určite je tam neaký ten tréner, a mal by ti poradit
ok ludkovia hadat sa tu nemusite:) ja som mala na mysli to ze jedalnicek som zmenila ale chodim kazdy den alebo kazdy druhy a cvicim tam na pase a na bicykli tak sa pytam ze ci z toho nenarastu svaly
prd sa tyka stravovania, asi si slepa potom.
všetko so sebou súvisí, aj strava a aj cvičenie, je to logické, ale v prvom rade to musí mat človek v hlave vporiadku
fraisee tebe ušla asi pointa tejto otázky. lebo ty si tej dotyčnej neprišla poradiť. prišla si vyrývať do mňa. a jej otázka so stravovaním súvisí. keď nevieš, tak nerieš.
cvičenie vo fitku neznamené len naberanie svalov, cviky sa dajú zamerat aj na tvarovanie a spevnenie postavy
mirka a ešte voľačo. nikto sa tu nechvastal soc.prácou, písala to fraisee. troška si mimo.