chcem sa spytat da sa schudnut vo fitku? myslim zadok a stehna ak budem chodit na bicykel a veci podobne sa da z toho schudnut nie nabrat svaly? alebo aj beziaci pas
da sa schudnut vo fitku? nie vytvarocat schudnut
podľa mňa
janka, kľudne si môžeš dať aj s tým cukrom,haaa. ale keď chceš schudnúť, tak určite nie. tak ja si dávam samotný tvaroh, mne to veľmi chutí. tuniaka, alebo tie kuracie prsia si dávam so zeleninovým šalátom. ktorý sa môže poliať bielým jogurtom. potom sú aj nejaké druhy syrov, ale neviem presne ktoré sú vhodné. tiež môžu byť vajíčka so zeleninkou. podľa sú to skvelé večere.
barbi, inak ako večeru by som dokázala zmeniť, napíš mi viac tých bielkovinových možností, vôbec sa tomu nerozumiem, ako tvaroh na večeru? nie s vajičkom cukrom a hrozienkami? :D
mimka ešte niečo ti môžem poradiť. jedávaj bielkovinové večere. telo dokáže bielkoviny celkom dobre spáliť. teda tvarohy, tuniak, kur. prsia.
osobná skúsenosť,
minulý rok som po lete začala chodiť do posilky, najprv len raz týždenne, cez zimu ma to chytilo aj 4 krát do týždňa, stravu som nezmenila. Prestala som cvičiť teraz pred letom, lebo mi nerobí dobre vzduch čo stojí a je mi špatne, začnem znova po lete. No všimla som si, neschudla som ani kilo. Len som si vyformovala postavu. Súhlasím s barbinkou, že pokiaľ chce človek schudnúť, musí zmeniť aj stravu. A určite sa pridá k tomuto názoru aj viac ľudí.
Prajem pekný deň a dobrý pocit z chudnutia :D papa
mima to je dobré. obyčajná voda je najlepšia. damian by ti o tom porozprával. a zas moc to nepreháňaj(teda ak chceš schudnúť hlavne na váhe). lebo svaly sú ťažšie ako tuk, čiže keď budeš neustále len cvičiť, tak priberieš na váhe, aj to bude vidieť.
no jasne:) tu mam aj doma aj vo fitku su dve:) tak diky moc za rady:)
no taaak, tak potom je vsetko ok. a samozrejme strecing k tomu pridaj, aby si natiahla skratene svaly a budes aj ohybnejsia. velmi dobra je fit lopta na natahovanie.
no chodim na spinning a na tae-bo, chvilku som chodila aj na aerobik ale pride mi to take nic nudim sa tam,take pomale.no na pitny rezim si davam pozor aby som vypila minimalne dva a pol litre tekutin denne ci uz vody alebo caju. malinovky a podobne veci uz roky nepijem
mima ja som ta pochopila, ked sa nepytas na stravovanie, tz. ze mas v tom jasno. (ze barbina)
nohy ako arnold z toho mat nebudes a schudnes. idelane je doplnit to aj nejakymi cvikmi ked uz chodis do posilky. tak ako vravela mirka.