chcem sa spytat da sa schudnut vo fitku? myslim zadok a stehna ak budem chodit na bicykel a veci podobne sa da z toho schudnut nie nabrat svaly? alebo aj beziaci pas
da sa schudnut vo fitku? nie vytvarocat schudnut
barbina, a co ked sportujes? pytal sa ta na to niekto? koho to tu zaujima?
okrem toho otazka sa vobec netykala stravovania, ale to zrejme uslo tvojej dokonalosti.
jaj mirka, nemám slov na teba. poviem si názor=protivná. fajn, dobrá si.
no neviem,nechcem sa moc do vas miesat,ale si myslim,ze aj clovek ktory nestuduje moze toho vediet vela,z citania vselijakych knich casopisoch a podobne...tiez nie som lakarka,atd.a viem vela veci....tak neurazajte barbinku...
fraisee: ak by si dobre čítala, tak vieš, že som študovala dva odbory. tak najprv si over, až potom vyrývaj.
mirka, chcela som ťa len vyviesť z omylu, ale vidím, že to nemá význam. keď neveríš, tak sa opýtaj na to aj martina_242. on sa vyzná oveľa viac ako ja. je kulturista. ale povie ti presne to isté. čo sa týchto vecí týka, mám dosť poznatkov, ale nebudem ťa presviedčať. ja inak tiež športujem, tak mám k týmto veciam veľmi blízko.
a k tebe fraisee, už som ti vravela, aby si na mňa nereagovala. nezaujímaš ma a si trápna.
barbina, pokial viem, si tvrdila ze si studovala socialnu pracu v jednej teme, a to je trosku inym smerom.
a robis ucitelku.
tomu hovoris profesionalka na vyzivu? HAHAAAAAAA
sak ty si studovala vsetko asi aj vs na rypanie do ludi.