Prosím Vás, má niekto skúsenosti s náplasťami na chudnutie. Jedna staršia pani si ich kúpila a schudla 10 kg. Prosím Vás babuľky, ak ste to niektorá skúšala, napíšte mi prosím Vás!!!
ďakujem
Náplaste na chudnutie
aj ja som mala TI JI a nepomohlo. Mala som i vseliake sirupy, tablety. Vyskusala som minimalne 10 pripravkov na chudnutie. Nic, absolutne nic nepomohlo. Viete co mne pomohlo?
dievcata.blog.cz
scudla som. odporucam. a popritom som chodila 3× tyzdenne do fitka a za 13 dni som schudla 4kg - funguje
Ahojte, no ja som mala TI JI náplaste a pomohlo mi ato akurát jedno veľké NIČ!!! :o((((
ked nezmeníš životosprávu a nepridáš trocha pohybu tak je to bohapusté napchávanie číjsich vrecák...je to podfuk
mam 4,5 kil po 1 mesiac dole z naplasti na chudnutie MINC PATCH z www.chama.sk
ahojte.no ja som tiez mala naplaste a neschudla som ani kilo.nechapem preco"(a pocula som aj o ti=ji ye su fakt podvod.tak uz neviem ako schudnut.kto poradi
Ahojte, chcem sa podeliť o moju skúsenosť. Takže už dlhšie sa mi nedarilo schudnúť, vyskúšala som všelijaké diéty ale dlho som nevydržala. Až keď sme mali ísť na dovolenku a horelo mi za pätami som sa rozhodla asi 2 mesiace pred dovolenkou kúpiť náplaste. Tak som začala menej ozaj málo jesť, cvičiť a lepiť náplaste, ked som sa po dvoch týždňoch postavila na váhu, bolo mi do plaču-ani deko som neschudla. Tak som odhodila náplaste a povedala som, že s diétou musím pokračovať, tak som jedla len ovocie, nejaké cestoviny, ale fakt málo, cvičila som ako kôň fakt som drela. Ale po mesiaci a pol driny aj bez náplastí som mala 10 kg dole a bola som šťastná a ochádzala som na dovolenku s dobrým pocitom. Takže ja náplastiam neverím, nekupujte ich, radšej si upravte stravu a cvičte.
Náplaste na chudnutie som vyskúšala, dokonca som sa nechala nahovoriť na dve balenia, ale výsledok žiaden. Poctivo som si ich lepila 2 mesiace a nič!!!Je to naozaj podfuk!!!